ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 a właśnie teraz mi w nie zimno i katar złapałam :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ahoj smukła dziewico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ahoj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 kurfa a h o j! mialo byc a chuj wskakuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ja wlaśnie robie paskude cebulową na przeziębienie fuuuuu, ale działa podobno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 to forum przenika Twój umysł i wie o czym właśnie myślałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 tzn. ze musze ssię juz oddać na leczenie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 co ssiesz? :D myślę, że leczenie w takich wypadkach nie wskóra nic, ale zawsze możesz spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 się mialo być :D ktoś tu ze mna igra :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 powiedz, kto to? ja się z nim rozprawię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 nie wiem :o zamiast a h o j wlazł chuj zamiast się wlazło ssie :o ufo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach