Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

upralam huggiesa...

Polecane posty

cala pralka w rozwalonym huggiesie ... wszedzie ten zel i jakies klaczki...myslicie ze cos sie z pralka stanie?:O czy komus zdarzylo sie wrzucic do pralki pieluche jednorazowa czy tylko ja jestem taka inteligentna?:P ps. pielucha nie byla w kupie jakby co:P

Gość po co ja w ogole pralas
??? chusteczki jednorazowe tez pierzesz ???

kolorowa :D:D:D:D ja co praw3da nie wpadłabym na taki ekonomiczny pomysl ale skoro piszesz ze sie nie sprawdza bede wiedziała :P :D:D:D:D choc przyznam sie ze czesto mi sie zdarza prac chusteczki higieniczne a raz nawet "pralam brudne pieniadze" - 20 zl :P

Gość fdkdhfgkfhgk
sam huggis sie prał czy inne rzeczy tez?

kurde:O przez przypadek pewnie:D nie mam pojecia jak sie znalazl w pralce;) chusteczki tez mi sie zdarzylo uprac i przyznam ze mniejsze spustoszenie bylo-- baa nawet wcale:P 9 luty hehe... no siedze i piore pampersy caly czas... zajebiste zajecie:):)

Gość bziczek
mnie sie zdarzylo uprać chusteczki, wkłądkę którą nosiłam w kieszonce "na wszelki wypadek" wiec efekt chyba podobny :O oblezione pranie pusciłam na samo plukanie - min. 2 razy. I później jeszcze pustą pralkę by te pypcie sie wypłukały. Filtr przeżył

mi też się czasem chusteczka higieniczna wypierze, czasem jakieś pieniądze, raz wkładka higieniczna razem z majtkami ;) kolorowa gratuluję! było tylko wysuszyć ;) pewnie pralce nic nie będzie... ale te rzeczy, które prały się razem z pampkiem muszą nieźle wyglądać :D

Mamani ja raz upralam sobie wkladke higieniczna:P wrzucilam z rozpedu z majtkami do pralki:P:P Huggies pral sie z ubrankami:P zeby oszczedniej bylo, samego przeciez nie wrzuce, nie?;)

Gość trilir
poco o tym piszesz????A co my spece od pralek jestesmy?????Jaka ty roztrzepana jestes o matko,chwalisz sie jaka z ciebie glupota????

Gość trilir
ej sory ale mi sie zygac zachcialo jak przeczytalam o tej wkladce,oszczedz tych pustych slow dla kogo innego,moze dla twojego meza,ktory lubi takie pustaki jak ty

Gość aaaaaaaaaaaaa22
No nie podejrzewałabym młodych mam o takie słownictwo :D

Gość fibik
idz lepiej upierz pampersa,przyznaj sie bez bicia ze chcialas sprawdzic czy mozna uzyc go jeszcze raz :) jaka laska wogole pisze ze sobie podpaski ujebane pierze blleeee

Gość fibik
kolorowa jak podpaska-a co te twoje dziecko ma taki wytszeszcz oczu???Pewnie za duzo koksu w ciazy wciagalas :)

Gość fibik
dzieci w Etiopi maja takie galy z glodu

ja bym podejrzewala, ze ktoras corcia mi tam niespodzianke dorzucila... swoja droga, tez upralam pare chusteczek higienicznych... Co do oszczednosci, niektorzy mowia, ze mozna prac nawilzane chustki typu pampers... ale gotowania to bym raczej nie probowala. A pralka jakos to przezyje :)))

Gość fibik
wole rabac bledy ortograficzne niz byc taka roztrzepana laska co podpaski i pampersy pierze

Gość aaaaaaaaaaaaa22
piekło dla Was to za mało :D :D Ale widzę mało skuteczne jesteście, bo chyba pod innym nickiem wróciła...