Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

upralam huggiesa...

Polecane posty

jedno z drugim nie ma nic wspolnego...9 luty to termin a ja mam nadzieje ze urodzi sie wczesniej bo moj lekarz chyba mi zle policzyl cos i moja mala jest chyba troszke starsza niz on mowi. ucaluj Zuzinke a co ja napadlo z brzuszkiem cos??

dzieki za wyjasnienie:) a chyba przeze mnie - pewnie cos zjadlam i ja boli:( poza tym moja ksiezniczka domaga sie coraz wiecej uwagi.. oko obowiazki wzywaja:) milego wieczoru🖐️ 9 luty napisz jeszcze jakie imie wybralas:)

to uwazaj co jesz nooo a nie Zuzince aŁKA robisz niedobra mamo :P Vanessa i zdania nie zmienie juz bo jesli to dziewczynka a podobno dziewczynka to Vanessa i koniec :D widzisz kolezanka jedna tez wyprala pampersik w praleczce sama nie jestes hihihi

Ja kiedyś wyprałam córce nową komórkę którą dałam ją jej pod choinkę 3 dni wcześniej :D:D:D Boże jaki był płacz ! Suszyła się rozebrana na części przez 3 dni, jak złożyłam do kupy okazało się że działa :D Służyła nienagannie przez 3 lata chyba. Porządna rzecz :D ale nie polecam prania komórek

Gość mi też sie zdarzyło
wyprac pampersa,zawinełam go z brudnymi ciuszkami i wrzuciłam do pralki,efekt powalający:Ocały pampers sie rozpadł,wszystkie ciuchy i pralka w "tym czymś" były:Oale wyprałam ciuszki jeszcze raz i było ok i pralka tez nadal chodzi a to było jakos rok temu

Kolorowa... :D:D:D niezła jesteś!! Słuchaj... ustaw moze jeszcze raz program na jakieś pranie i puść pustą pralkę. później moze wyczyść filtr lub poczekaj z tym na męża. Niech sam wyczyści. A kochane mamuśki... na przyszłość, to powiem Wam że wkładając pranie do pralki powinno się je składać:) Dla dobra pralki oczywiście i waszego tez, bo poskładana pościel będzie mniej wymięta:) Ot taka rada:) Pozdrawiam