Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juluś

ZA młode na sex

Polecane posty

Gość jj 23
chodzę do gimnazjum gdzie w mojej klasie są 2 dziewczyny w ciązy jedną chłopak olał a druga jakoś sobie radzi.DZIEWCZYNY NIEDAJCIE SIĘ MARNIJECIE NAJPIĘKNIEJSZE LATA NO COŚ NO CO PRZYJDZIE JESZCZE ODPOWIEDNI CZAS

Gość jj 23
UWIERZCIE kiedyś było inaczej może rodzice też inaczej podchodzili do tych spraw ale teraz...dziewczyny niemają pojęcie do czego służy sex wiem bo słyszę co się dzieje w klasie sla nich to tylko zabawa która będzie mieć więcej partnerów.niemówię że wszystkie ale tak jest,RODZICE ROZMAWIAJCIE ZE SWOIMI DZIEĆMI!!!! tak jak moja mama to robi. jestem młoda i cieszę się młodością a na dorosłe sprawy przyjdzie odpowiednie pora

Gość no wlasnie ty znalas
moze sie z Toba zgodzic, ze czasy sie zmienily. ja chodzilam do szkoly w poprzednim systemie edukacji i wtedy rzeczywiscie lodziez byla troche inna. dziewczyny sypialay z chlopakami, ale nikomu sie tym nie chwalily to byla sprawa tych dwojga i nie zmienialay partnerow co chwile. z reguly byly to dlugoletnie milosci. zauwazylam, ze od kiedy mamy gimnazja to sprawa wyglada troche inaczej. znajomi maja mlodsze rodzenstwo i tez sa w pewnym szoku..

Gość młodaaa
dojrzałość tak naprawdę nie zależy od wieku. Są mądre 16-latki i puste 25-latki... ale jeżeli jest się już dojrzałym 'psychicznie', ma się tą drugą połówkę to po co czekać do nie wiadomo jakiej dorosłości :-). młodość jest pięknym okresem w życiu człowieka i czemu miałaby nie być jeszcze piękniejsza?? ... przecież seks to nie jest nic złego (a raczej przyjemnego;) ). tylko trzeba umieć z niego 'korzystać'...

Gość mnie to nie przekonuje
seks w młodym wieku to nic złego, ale ciąża w tak młodym wieku może być tragedią. Żeby chociaż był środek, który w 100% chroni przed wpadką, to jeszcze, ale ja znam takie, które wpadły przy regularnym zażywaniu tabletek.

mloda - tylko to potem nie 25latki panikuja ze sa w ciazy bo dla nich to nie tragedia. Za to te smarkule 15-16 letnie placza i panikuja nawet wtdey jak in chlopak palec w cipke wsadzi.. i daj im sie tu bawic siusiakiem..

Gość jj 23
hoć dobrze że choć niekóre małolaty się zabezpieczają. 16.17 lat to poprostu za młody wiek by uprawiać sex w tym wieku ciało dopiero się rozwija a niemówiąc już o tak młodych chłopakach ich to też dotyczy. Ciało nastolatki dopiero się kształtuje i dorośleje a ja widze że niektóre dziewczyny na tym forum są bardzo obużone że nieliczy się wiek.a właśnie że się liczy mam 15lat i ani w głowie mi jeszcze jakieć praktyki sexualne na to przyjdzie odpowiednia pora a nie smarkula z małotalem się zejdą i i przez sex stają się dorośli.jest to obrzydliwe na samą myśl że w tych czasach dzieci robią sobie dzieci

Gość kigaaaaaaaaaaa
masz racje ''dzieci robią sobie dzieci'' a najgorsze to że wielu dorosłych ludzi nieuważa tego za coś złego. Matki zamiast rozmawiać z dziećmi namawiają ich wręcz i czasem robią przysługę idąc z nimi do ginekologa po anty.

Gość martyyyyyynka
BIĆ I PATRZEĆ CZY RÓWNO PUCHNIE!!!!!!!! a nie do sexu namawiać,jaka jest przyszłośc na tym świecie skoro małolaty są już tak rozpuszczone-tragedia. Już dorośli nawet boją się im uwage zwracać

Gość no wlasnie ty znalas
chyba nikt nie czytal tego co pisalam, bo wciaz pojawiaja sie te same argumenty. nie widzicie roznicy medy nastolatkami kilka lat temu, a teraz. roznica jest ogromna. ale latwiej ocenic niz probowac zrozumiec.