Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkakaka

kobietki mozcie

Polecane posty

Gość jakkakaka

wiem, ze sie powtazram,a le wybaczcie, cchce poznac wasza opinie, super jak wypowie sie facet, spotkalam pewna osobe bedac w miescie oddalonym o 20km, bylo:czesc, widac bylo, ze sie spieszyl,kiedys raz czy dwa rozmawialismy na tematy-jego zawodowe, teraz mam maly problem i potrzebuje porady, nie mam do niego tel, adresu, wiem gdzie pracuje, czy moge wyslac jakas kartke z prosba o kontakt np. przez gg? dodam, ze jest uroczy...dodam, ze tylko 2 razy chwile rozmawialismy, ja mam 24 on pod 30, czy to nie bedzie glupie?

Gość jakkakaka
fajna stopka... ale jaka ta kartke, nie chce jakies kolorowej, jakas fajna z sentencja bym chciala... tzn jakas smieszna... typu: zaslugujesz na podwyzke... :P myslalam tez o zwyklej kopercie i zwyklej kartke w srodku...ale co napisac? cos mi sie wydaje, ze im mniej tyym lepiej :P

Gość jakkakaka
up

napisz mu list: Drogi Przystojniaku! Mam do Cię pilną sprawę. Wiem ze jesteś wybitnym specjalistą do(tu wpisz czym się zajmuje) i z pewnoscią nie odmówisz mi pomocy. Proszę o szybki kontakt, oto moj nr tel:545421454212, mój nr gg: 4442114 a to mój mail: mail@.op.pl Pozdrawiam XYZ A tak serio poysł z kartką mi się nie podoba, nie lepiej wpasc na niego przypadkiem w [poblizu jego miejsca pracy?

Gość jakkakaka
ej noi tak walnac mu nie moge... a praca... ma rozne zmiany,nie wiem kiedy jest, a ja mieszkam 20km od...

Gość jakkakaka
nie ma mozliwosci, ja tez pracuje, w innym miescie

Gość jakakak
w tel w ogole jestem kiepska, to by dopiero byla porazka ehh

Gość lutyllllllllka
napisz