Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

szampony

Polecane posty

Szukam odp szamponu przeciwklupiezowego!!! ale nie takiego z kosmetycznego bo mialam wszystkie chyba ale z apteki, jakie sa dobre wg Was??

Gość dontyouknow3
Nizoral...tylko trzeba kurację powtórzyć, jak u mnie co pewnien czas...dobrze jest znać przyczynę łupieżu...(pianki, żele do włosów, twarda woda...itp.)

Znam przyczyne, mam skore sklonna do łojotoku, wiec to okropna sprawa, staram sie dbac o wlosy jak najlepiej myje codziennie delikatnymi szamponami i wlasnie dzis zakupilam nizoral wiec mam nadzieje ze pomoze, ale co w takim razie zrobic z końcówkami które sie rozdwajają i są baaardzo suche??

Gość pakowanie sie w tarapaty
nizoral jest rewelacyjny,wszystkie inne odpadaja;)

Znam przyczyne, mam skore sklonna do łojotoku, wiec to okropna sprawa, staram sie dbac o wlosy jak najlepiej myje codziennie delikatnymi szamponami i wlasnie dzis zakupilam nizoral wiec mam nadzieje ze pomoze, ale co w takim razie zrobic z końcówkami które sie rozdwajają i są baaardzo suche??

Gość pakowanie sie w tarapaty
koncówki najlpiej podciąc.Lepiej troszke więcej.Odrosna:)Dobrze jest nakładac odzywke maske na koncówki włosów.takie do spłukiwania i nie wcierac w skóre głowy.

hmm odzywki to mam teraz taki balsam z Joanny w takiej buteleczce z proteinami miodu i mleka,maseczke to Avonu na zniszczone koncowki ale mam warzenie z enic nie jestw stanie nawilczyc ich jak powinno,.sa matowe i suche nadal, ale dziekuje za rady;)

podleczyłam pare razy Nizoralem i od roku stosuję Head & Shoulders i łupież nie wrócił. Nawet nie próbuje nic innego bo łupież by na pewno wrócił! Pozdrawiam :)