Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sms-er

sms gadki

Polecane posty

Ona: Hej skarbie, ja właśnie obejrzałam film i idę się kąpać.. kocham Cię, całuski.. Ja: Będe marzył o Tobie jak się kąpiesz.. jak gorąca woda spływa po Twoim ciele.. Umyję Ci plecki.. i pośladki..

Ona: Jestem w wannie i czuję w marzeniach dotyk Twoich dłoni na moim ciele.. aż ciarki przechodzą mnie całą.. Ja: Jak jesteś w wannie to pomyśl jakbym Cię mył wszędzie.. tak delikatnie namydlał potem masował i wreszcie spłukał ciepłą wodą.. i wytarł ręcznikiem aż skóra bedzie sucha i różowa.. pachnąca..

Ona: Juz się umyłam ale leżę jeszcze w wannie, włączyłam natrysk i woda taka ciepła spływa po moim ciele.. ale jest przyjemnie.. chciałabym żebyś tu był.. Ja: całuje Cię a moja dłoń znajduje mokre futerko.. palce rozgarniają włoski i masują lechtaczkę i nabrzmiałe wargi.. i znajdują wilgotną szparkę Twojej muszelki..

Ona: To jest piękne i podniecające.. właśnie się balsamuję i myślę o Tobie.. Ja: Gdyby moje dłonie nakładały ten balsam, byłoby Ci gorąco.. Przytulasz się do mnie.. naga i pachnąca...

Gość Betara
dzięki ale ekshibicjonistyczny Big Brother już nam wystarczy

Gość sms-er.
Ona: śmierdzisz starymi kobietami, przyznaj się, że znowu byłeś w domu starców i mineciłeś 80-letnie kobitki Ja: Tak, masz rację, musiałem jakoś zarobić na kromkę chleba ze smalcem :o

Ona: Kochanie moje, idę już spać i będę śnić o Tobie jak mnie pieścisz.. Ja: Całuję Cię na dobranoc..

Gość sms-eer
Ona: Już przykładam głowę do poduszki, żałuję, że Cię tu nie ma. On: Ja też żałuję, że nie jesteś teraz przy mnie. Będę musiał znowu zmarszczyć w samotności freda.

Gość heehehehe
dobre:D

Gość idem spać
bardzo ładne te rozmówki sesemesowe, ale nie taki wygląd miały.

Gość sms-eer
Ona: Marzę o Tobie! Przyjedź do mnie! Ja: Dopiero teraz mi to piszesz? Właśnie strugałem pinokia i zamierzam go skończyć!

Gość sms-eer
Ona: Mój doberman właśnie liże mi odbyt ,chciała bym żebyś to był ty ja: ja bym chciał tak samo zabawić się z twoim dobermanem :classic_cool:

Gość sms-eer
Ona: Właśnie wpadła do mnie koleżanka i robimy sobie minetkę. Może wpadniesz i zrobimy trójkącik ? Ja: Daj spokój! Znalazłem coś lepszego. Właśnie wpadł do mnie zaprzyjaźniony kolega z Nigerii i jedziemy w kakao.

Gość Milusia z problemem
hehe :D dobre :D wiecej takich historyjek na stresa :D

Gość sms-eer
Ona: Marzę o Twoich męskich owłosionych rękach pieszczących moje ciało błądzących po biodrach, piersiach i wpijających się w moje włosy... Ja: Marzę o przejechaniu rękoma po twoich owłosionych plecach i drażnieniu palcami twoich trzech sutków...

Gość sms-eer
Ona: Z żalem wspominam dzień gdy przyjechałeś do mnie i zrobiło się bardzo późno. Ja i moja mama zaproponowałyśmy Ci, żebyś zostal na noc u nas w domu na kanapie. Namawiałam Cię, żebyś przyszedł do mojego pokoju po kryjomu i po ciemku na mały numerek. Czekałam cała rozpalona. W końcu usnęłam. Dlaczego nie przyszedłeś? Ja: Przecież przyszedłem! Byłaś boska. Pachniałaś perfumami swojej matki. Ona: Pomyliłeś pokoje :-O