ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 że to ostatni miesiąc na kafe, wyjeżdżam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 opuszczam granice kraju, jadę do chrzestnej Francja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 to też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 ja w ogole juz bede zyla chyba w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 takimi gierkami zamieszaliscie mi w glowie i uswiadomiliscie co jest najwazniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kudłata* 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 chciałam oznajmić, że we Francji tez jest net i dostęp do kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Kudłata ja wyjeżdżam by się uwolnić od kafe :-o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kudłata* 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 to niemożliwe, nie wytrzymasz :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach