Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam_problemik

ciąża czy nie ciąża

Polecane posty

Mam problem .. wszystko sie mi juz pokrecilo .. ostatni okres mialam 15 sierpnia taki normalny .. potem odstawilam plasterki .. kolejny .. dostalam 31 sierpnia ..2 dni temu zrobilam test i wyszedl pozytywnie a wczoraj wieczorem dostalam nie wiem czy to mozna nazwac okresem .. takie jednodniowe niezbyt intensywne krwawienie .. czy jest szansa ze jestem w ciązy, .. czy to krwawienie przekreslio szanse.. zrobic jeszcze jeden test czy spokojnie zaczekac na wizyte u lekarza - dopiero na 19 października udalo mi sie zapisac:O .. czy isc do jakiejkolwiek lekarki ..

Gość ale jak miałaś krwawienie
to biegiem do lekarza należało isć!!!

Gość niekoniecznie
jesteś w ciązy,to że masz lekkie krwawienia może być spowodowane tym że odstawiłaś hormony i twój organizm się reguluje i wraca do siebie

Gość zrobie jeszcze
jeden test jak wroce do polski .. a potem poczekam na wizyte u lekarza :O

Gość ODPOWIEDZCIE mi prosze
Dziewczyny mam problem. Kochałam sie ze swoim chlopakiem podczas dni płodnych i on kończył we mnie. Nie mam okresu 4 tygodnie. Boli mnie brzuch i mam takie dziwne uczucie jakby macica i reszta miala mi wypasc, non stop jest mi wilgotno w intymnych miejscach. Piersi mnie nie bolą. Co wiecej Robilam dwa testy i wyszły negatywne. Czy to mozliwe by test sie pomylił?