Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie mi prosze

Czy warto ....?

Polecane posty

Gość doradźcie mi prosze

Rozmawiam ze wspaniałym facetem na gg ( od roku) Przyjaźnimy się, to facet któremu moge wszystko powiedzieć. On zaproponował spotkanie a ja sie obawiam. Nie chodzi o to jak wygladamy bo wielokrotnie wymieniamy sie fotkami. Chodzi o to, ze czytalam wiele na tym formu o znajomosciach przeniesionych ze swiata wirtualnego do realnego i w wiekszości przypadków nastapiło rozczarowanie. Mam dobrego przyjaciela i nie chce Go stracić przez najwzyklejsze rozczarowanie czy to z Jego czy mojej strony. Co radzicie?

Gość doradźcie mi prosze
dlaczego tak uważasz?

Gość doradźcie mi prosze
liczyłam na szczere i powazne wypowiedzi :(

Gość aaaaz
Nie bądz taką fatalistką.

Gość wcześniej czy później...
i tak się spotkacie. Przecież nie da się w nieskończoność przeciągać takiej znajomości tylko przez neta. Tym bardziej że on chce ją przenieść do realu. Moim zdaniem powinniście się spotkać. Jeżeli nastąpi rozczarowanie, to lepiej teraz niż później. A może akurat będzie dobrze :)

Gość doradźcie mi prosze
po prostu obawiam się ze On się mna rozczaruje a nie chce tego bo mi zalezy na Nim. chyba to normalne, że sie bawiam i przez to waham spotkać

Gość doradźcie mi prosze
obawiam

Gość aaaaz
Dokładnie, nie da się tego cały czas ciągnąc w internecie, wcześniej czy później będziecie musieli się spotkać. I nie myśl o tym negatywnie, może właśnie on okaże się wspaniałym człowiekiem.

Gość też tak miałam
zastanawialm się długo,miałam kilka jego zdjęć,nawet wiem gdzie mieszka,bo to 2ulice ode mnie,super nam się rozmawiało,teraz on wyjechał za granicę do pracy i rzadziej ale tez rozmawiamy,szczerze o swoich problemach i jest super mimo że w końcu się nigdy nie spotkaliśmy a już 3lata mijają odkąd się "znamy" :)

Gość doradźcie mi prosze
musze się przemóc, bo strach mnie praliżuje:( dzieki

Gość ja poznalam mojego faceta
przez internet, ale rozmawialismy przez net jakies 2 tygodnie i szybko spotkanie, no i tak od tego pierwszego spotkania jestesmy razem :) wiec sie nie zastanawiaj, szanse so pol na pol

Gość a daleko mieszka od Ciebie

ja też poznałam w ten sam sposób.

Gość facet plci meskiej
A skad mam wiedzieć? Moze cie zamorduje a moze bedzie ok?

Gość doradźcie mi prosze
tak daleko, ja w rzeszowie on w berlinie

Gość facet plci meskiej
Umow sie w miejscu publicznym to cie moze nie zabije

Gość doradźcie mi prosze
najbardziej boję sie tego ze rozczaruje sie moim chcarkterem, sposbem bycia, poczuciem humoru. Zreszta sami wiecie, ze net nie oddaje tego co real. Nie grałam , nie kłamałam, byłam sobą w rozmowach z Nim. Nawet dałam się poznac od tej strony "gorszej". Zna moje humorki itp.

Gość facet plci meskiej
No to sie rozczaruje.

Gość doradźcie mi prosze
facet plci meskiej myśle, ze nie ma takiego planu by mnie zamordować;)

Zawsze możesz spróbować:)ale z dystansem...miłośc na odległość jest strasznie ciężka:o

Gość doradźcie mi prosze
ale tu nie chodzi o Miłość. To tylko Przyjaźń a mimo wszystko obawy są:( Chyba faktycznie powinnam się odważyć, pomyśleć że moze nie bedzie tak źle. Ale z przeczytanych tu wypowiedzi z innych topików, w wiekszosci przypadków, swietnie sie wszytkim gadało z osobami z neta, tez sie przyjaźnili, a gdy doszło do spotkania - totalna klapa:(

Gość aaaaz
A wiesz, że ja mam odwrotne odczucia? Ludzie na kafe są zadowoleni ze spotkań w realu z przyjaciółmi z neta. ;)

Gość doradźcie mi prosze
aaaaz moze czytałes/as inne topiki ;) Naprawde staram się byc dobrej mysli ale coś mi to nie wychodzi:(

Nie ma czym sie przejmowac...Warto sie spotkac... Tez mialam tak jak TY.... Wahalam sie, ale poszlam na spotkanie. Zdjec wczesniej nie wymienialismy, wiec byla totalna niespodzianka...Ja myslalam, ze przyjdzie jakis pryszczaty i zaniedbany facet, a on ze jakas klucha w rozowej, niegustownej koszulce. I ani ja nie bylam nim rozczarowana ani on mna...A rozmwialismy okolo poltora miesiaca na necie. Teraz znamy sie ponad 5 lat, zareczylismy sie niedawno i planujemy slub... W ten nowoczesny sposob poznalam milosc mojego zycia... A jednak warto bylo sie przelamac...

Ja mam podobne odczucia jak osoba wyżej:)

Gość facet plci meskiej
Umow sie z nim i go zamorduj.

Dodam, ze to byl moj pierwszy a zarazem jeden jedyny raz kiedy spotkalam sie z kims z neta... A mojego lubego ostatni... ;)

warto! sama to zrobiłam misiąc temu i to spotkałam się z Francuzem, był w Polsce, zero rozczarowanie, u nas jest trochę inny układ, bo jesteśmy tylko znajomymi, ale gadało się świetnie, bez żadengo skrępowania, problemów, zupełnie naturalnie i pod żadnym względem nie byłam nim rozczarowana, on też nie :) także powodzenia

Gość a ja.........
na Twoim miescu tez bym zaryzkowała, co Ci szkodzi. Ja poznalam w sieci mezczyne, po tygodniu sie spotkalismy. Bylismy ze soba rok ale i tak bylo miło