Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adarka

mikrodermabrazja u dermatologa

Polecane posty

Gość adarka

Czy ktos z Was poddał się temu zabiegowi...warto??? czy są jakies powikłania,skutki uboczne????

Gość brewkabrak
ja mialam 3 zabiegi jeden za 90zl szczeze to oczekiwalam lepszych efektow blizny i przebarwienia nie zniknely a efekt wygladzenia skory byl na krotko mam zrogowacialy naskorek i nie pomaga.po zabiegu skora jest czerwona i ma takie paski a sam zabieg dosyc boli jak jezdzi tym po twarzy.jedyny plus to ze taniej byl bo u kosmetyczki kosztuje 150-200

ja mialam dwa zabiegi mikrodermabrazji wykonane przez dermatologa. za dwa tygodnie kolejny :) po pierwsym bylo ok a drugi juz z mocniejsza koncowka i troche strupkow mam miejscami. Ale ona schodza w ciagu kilku dni i cera wyglada znacznie lepiej - rozjasniona, wygladzona i przebariwenia bledna troszke :) jednak koncowe efekty poznam dopiero jak przejde kolejne zabiegi :) za zabieg place 150zl. najpierw wykonywana jest mikrodermabrazja a potem peeling kawitacyjny. na koniec maseczka z algami i kremik jakis. Zabieg nie nalezy do przyjemnosci ale tez nie jest bolesny. Jedynie mikrodermabrazja diamentowa oczodolow troche boli :o pozdrawiam :)

Gość adarka
dalej nie odczułam tego na własnej skórze. Dermatolog nie zrobił poniewaz miałam syfka...akurat mi wyskoczył na czole.... Czy u Was tez warunkiem była idealnie gładka buzia??

Gość ona77
nie mam klopotow z cera dermabrazji podaje sie dla oczyszczenia skory raz na pol roku,lepiej potem przyjmuje kosmetyki,zabieg jak dla mnie nie jest ani troche bolesny,po masce z alg,nie mam nawet zaczerwienionej buzi,tylko ładnie rozjasniona i promienna cere,polecam

Gość adarka
a robisz ją u dermatologa czy kosmetyczki????

Ja tazke miałam zabiegi i wybieram sie na kolejne, poniewaz wieksze efekty widac podobno po 4 zabiegu, ja widze jako takie juz po 2gim. Wiadomo ze blizny i przebarwienia odrazu nie znikną, ale mniejsze przebarwienia sa jasniejsze. Mam nadzieje ze po kolejnych zabiegach bedzie jeszcze lepiej. Ja płace 120 zł za zabieg