Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarekMarek

Ceny mieszkan !!!!!

Polecane posty

Gość MarekMarek

Prosze o wpisywanie swoich opini na temat cen mieszkan. Mam mieszkanie nad morzem , chcialem je sprzedac ale znajomy stwierdzil ze chyba sobie zartuje , mam czekac az wejdzie Euro to wartosc tego mieszkania znow sie zwiekszy. Wiele jego znajomych teraz kupuje grunty i mieszkania w Kolobrzegu i Sopocie bo wciaz ida w gore. Prosze o opinie.

Gość zamiast kupować mieszkanie
nad polskim morzem (często dupiana pogoda) to wolałabym przez 20 lat za te pieniądze jeździć na wakacje po całym świecie...

Gość kiedys czytałam że
żeby sie opłacało kupic jakiś domek letniskowy czy mieszkanie w wypoczynkowej miejscowości to trzeba w nim spędzac min 3 miesiące w roku... ceny mieszkań już sa zbyt wysokie i zaczynają przypominać te europejskie, ale jakość, wykończenie, lokalizacja pozostawia wiele do życzenia więc myślę, żę raczej ceny troche spadną albo zostaną na tym poziomie , na którym już są.. Kraków to nie Paryż, a Sopot to nie Saint-Tropez... do tego nie oszukujmy się nasze plastikowe i ziejące tandetą wybrzeże nijak się ma do malowniczych turystycznych miasteczek we Francji, Włoszech czy Hiszpanii...

Gość A ja bym tez
nie sprzedawal , ceny mieszkan rosna systematycznie , wiem bo inwestuje w nieruchomosci.

Gość antekkk
zalezy jakie mieszkanie i gdzie nad morzem

Rodzice dwa lata temu kupili mi mieszkanie w centrum Gdańska, w kamienicy i zapłacili około 100 tys. - teraz cena takiego mieszkania podskoczyła dwukrotnie. Mieszkania drożeją, inwestowanie w nie jest bardzo dobrym interesem.

Gość Dokladnie trzymac
mieszkania , a szczegolnie Gdansk , Kolobrzeg, Sopot , Warszawa , Wroclaw to ceny szaleja.

Gość Jesli mozna
czekac i zobaczyc co czas okaze!!!