Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlajakcholerzyca

Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE!

Polecane posty

Gość zlajakcholerzyca

Nie odezwe sie do niego już. NIE, NIE, NIE.

Gość ja tez nie nie nie nie
nie jestes sama!

Gość zlajakcholerzyca
No i dobrze :) Przynajmniej miec grupe wsparcia :P NIE, NIE, NIE i jeszcze raz NIE ! Ooo !

Gość zlajakcholerzyca
przyjemnie miec* :P

Gość ja tez nie nie nie nie
a co sie stało ??:)

Gość zlajakcholerzyca
Bo on jest niesmialy, niewiescialy i chyba nie wie, jak sie pisze smsy..:] Prawdopodopodnie nie wie tez, do czego sluzy telefon... :] Cuerpliwosc ma swoje granice, a ja nie potrzebuje ciamcialamci, a faceta...z krwi i kosci :}

Gość ups _
ja tez tak mowilam nie odezwe sie do niego nie nie nie i jeszcze raz nie i co? odezwalam sie a co bylo pozniej? to samo co wyzej

Gość zlajakcholerzyca
Oj...ja pierwszy raz tak postanowilam :) I nie zamierzam sie z tego wycofac chyba, ze odkryje, ze mamy XXI wiek i ze telefony to wspanialy wynalazek. Siedze sobie na gg. Jestem ja i on. I nico :]

Gość amelinda
badz cierpliwa :) moze byc kilka wersji - nie odezwie sie to go olej ja jesli sie 1 wsza odzywalam , to w wiekszosci b. szybko tego zalowalam i chyba tak niektórych wyszkolilam, z e w 99.9% to on sie odzywa i zabiega:D zawsze on 1 ja prawie nigdy:D

Gość zlajakcholerzyca
to jak takiego ,,wyszkolic''? Milczeniem ?:P

Gość amelinda
tak ja zrobilam to obojetnoscia mimo, ze bardzo mi zalezało, nie odzywałam sie - i to on zaczał zabiegac nie jestesmy para, ale moze:) skoro tak sie stara tylko nie wiem czy na kazdego to tak dziala!!!!!!!!!! a moze jakis prowokacyjny, ciekawy lub dajacy do myslenia opis:)

Gość amelinda
opis na gg oczywiscie

Gość zlajakcholerzyca
dajacy do myslenia opis...:) hmm :D my tez nie jestesmy para, ale on czasem zabiega, a czasem to .....wrrrr....i sama nie wiem, na czym stoje. Nie lubie niepewnosci :)) Jest naprawde fajnym facetem i pasuje mi pod kazdym wzgeledem....ale ta niesmialosc ! wrrr...doprowadza mnie do szewskiej pasji.

Gość amelinda
:D ja tez nie wiem na czym stoje :) i tez nie znosze niepewnosci, okres milczenia tez mial; ale ostatnio jakby zaczelo mu zalezec bo skoro b. czesto melduje sie na gg i sklada raporty co robi, co bedzie robil itd wiec moze jednak... w sumie do konca wrzesnia to sie rozstrzygnie i juz bede wiedziec masz juz ten opis?

Gość zlajakcholerzyca
Na razie zagram milczeniem. :] Czas go sobie chyba ,,wychowac.'' :P

Gość amelinda
wiesz jak mi zalezalo by sie odezwal to czesto sprawdzalam telefon , gg a jak mi to zobojetnialo to sie odzywal:D a moze popowtarzaj sobie jak mantre : odezwij sie; odezwij sie - sciagniesz myslami:D

Gość zlajakcholerzyca
Hmmm.. w takim razie musi mi zobojetniec. :) Ale bedzie ciezko. Troche sie ,,wkrecilam.'' Gorzej jak mi zbrzydnie...:) Chcialabym, zeby cos z tego bylo, ale nie bede wykazac inicjatywy..no bez przesady. A zatem: odezwij sie, odezwij sie, odezwij sie, odezwij sie.....no juz !

ja mam ten sam problem, tylko ze on sie nie odzywa bo najwyrazniej nie chce....a mnie strasznie korci aby esa mu napisac aby przyjechal:(...

Gość zlajakcholerzyca
Jagodko, trzymaj sie :)) Moze na tej imprezie w sobote okaze sie, ze niepotrzebnie sie martwilas. Mi moj wczoraj napisal smsa...wow..bo sie jakis czas nie odzywam...:) No coz. Odpisalam. Ale juz mnie meczy taka gierka, ze ciagle to ja musze prosic o spotkania...

Gość zlajakcholerzyca
19 :] brakuje tu jeszcze IQ , komicznego, idz do lekarza i urzekla mnie Twoja histeria. No coz...urzekajace :]

Gość amelinda
no niestety ja tez sie wkrecilam:) ale mam postanowienie,z e jesli do konca wrzesnia nic nie ruszy to sobie odpuszczam bede sie uczyc odkrecac:) ale na razie snuje pozytywne scenariusze jutro bedziemy razem na tej samej imprezie, to moz ebedzie jakis punkt zwrotny jeski nie to hasta lavista babe:D

Gość zlajakcholerzyca
Jagodka...rozumiem, ze Ci na nim zalezym ale dziewczyno...tego ,,kwiata na pol swiata.'' Nie ten, to lepszy :)

Gość amelinda
i BMI tez by wpadło:D

Gość zlajakcholerzyca
amelinda=> ja sie z moim mecze juz miesiac. Jak sam nie zadziala..no coz...baj baj :) Choc nie ukrywam, ze wolalabym optymistyczna wersje.

Gość amelinda
o przepraszam BMI nie zauwazyłam respect:) a ja lubie tych forumowych oszolomków;)

Gość zlajakcholerzyca
Jagodko... nie bawi wcale nie ! Zle mnie zrozumialas. Chodzi mi o to, zebys sie nie przejmowala za bardzo. Wiem, ze latwo powiedziec, ale najgorzej to chyba jest sie zalamac w takiej sytuacji.

Gość zlajakcholerzyca
ja tez lubie :D ale czasem to jest wkurzajace :P