Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlajakcholerzyca

Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE!

Polecane posty

Gość amelinda
mnie wczesniej wkurzało a teraz bawi :) tylko miesiac ? my znamy sie 4 mce i tak ani w jedna strone ani w 2 - taka to jaks dziwna przyjazn:) a ze ja w damsko meska nie za bardzo wierze... i ze mi sie podoba...:)wow chyab nikomu tego nie powiedzialam... ale to prawda podoba mi sie:) i nie ejstem taka młoda jak ansza jagodka:) głowa do góry

Gość amelinda
i myle kolejnosc literek w wyrazach:) przepraszam

Gość zlajakcholerzyca
heh...no coz...ja tez mam 20 lat :P Tez wlasnie nie wierze w przyjazn damsko-meska. :P Tzn. wierze, jak facet nie jest zupelnie w moim typie ...:) A ten...no ideal :D no coz..widze, ze czeka mnie 3 miesiace uczerania sie jeszcze. Czemu na tym swiecie sa niesmiali faceci ??! Niesmialosc. Niech to licho wezmie. To dobrze, ze przynajmniej ja jestem troche bardziej spontaniczna od niego...(troche to malo powiedziane :P)

Gość zlajakcholerzyca
ja tez czasem za szybko pisze na klawiaturze i literki mi sie wkradaja i mieszaja...:P :D

Gość amelinda
nie zakladaj czarnego scenariusza moze u was pojdzie szybciej u nas to troche skomplikowane i jesli postanowilibysmy sie spotykac to nie byloby nam lekko bo spoleczenstwo mialaoby duzo do powiedzenia:D nie schodzilibys,y z jezykow przez jakis czas ale to juz inna bajka ;)

Gość zlajakcholerzyca
nie ma co sie przejmowac durnymi plotkami :] wiem cos o tym, bo mieszkam w malej miejscowosci pod duzym miastem.Ty kazdy wie o wszystkim. Nie ma jak prowincja :P

Gość zlajakcholerzyca
O, odezwal sie gagatek. to moze nie jest tak zle ;]

Gość amelinda
i sa jeszcze dziwne stereotypy np ze dziewczyna powinna byc nizsza albo mlodsza albo ze powinny byc o tym samym statusie spolecznym :D:D:D:D

Gość zlajakcholerzyca
No... coz smieszne to jest jak dla mnie :P Kazdy niech sobie bedzie z kim chce. Ja nie toleruje tylko farbowanych blondynek z tipsami do ksiezyca...:P

Gość amelinda
zycze udanej konwersacji:D:D:D a ja ma tylko 2 dni zeby wiedziec co robic ide spac:D bye bye