Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spa_cja

kiedy mężczyzna zachowuję się jak palant?

Polecane posty

badź odważny.....podpisz się pod swoimi słowami.....weź odpowiedzialność......... Proszę o odpowiedź

kiedy mowi, ze kocha ponad wszystko a potem okazuje sie, ze ponad tym wlasnie wszystkim widzisz jakis dlugi, blond wlos. krecony w dodatku. kiedy mowi, ze wykrzyczalby calemu swiatu to, ze cie kocha; a gdy dzwonisz do niego po pracy okazuje sie, ze jest z kolegami i zamiast slodkiego \'witaj kochanie\', slyszysz jedynie \'oo... to ty..\' kiedy widzac, ze jest ci ciezko i nie masz sie do kogo z tym zwrocic mowi, ze wyskoczy tylko na piwo z kumplem ale potem jest caly twoj. kiedy lize twoje ucho myslac, ze zaglebiajacy sie w twojej malzowinie odglos jego chlupoczacej sliny jest najwieksza podnieta swiata. kiedy farbujesz sobie pol dnia wlosy, robisz pasemka i skracasz grzywke, a on pyta, czy dostanie cos do jedzenia. kiedy mowi, ze nigdy cie nie oklamie. kiedy mowi, ze nigdy nie zdradzi. ale czy my jestesmy lepsze? :P

ja mam kryzys,ale to chyba dlatego,że nie spałam drugą dobę i właśnie dowiedziałam się bardzo smutnej rzeczy...