Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży

czas się dłuży..................

Polecane posty

Gość w ciąży

jestem w 13 tygodniu, no zaczelam w sumie 14 tydzien ciaży a juz mi sie tak dłuzy......i jeszcze tyle czekania...............powiedzcie który trymestr najszybciej mija......... do wiosbny jeszcze tak daleko......tez tak macie?

Gość loio
najszybciej mija pierwszi i drugi trymestr trzeci sie bardzo dluzy

Gość bziczek
eeee tam.. mi trzasnęło jak z bicza i juz 8,5 mc. W sumie moze czas był lepszy bo zdążyłam dowiedzieć sie o ciązy i wiosna przyszła, majowy weekend - wypad z przyjaciółmi, później szybciutko wakacje i w sumie jak pod koniec wakacji dostałam zwolnienie to dopiero wtedy zwolniłam i czas płynie wolniej. Ale nie żeby mi sie nudziło :P Sama też zwolniłam, zaczęłam przygotowania wyprawki i już teraz czekam na małego lokatora. Tak naprawdę zaczęło byc ciekawie jak brzuszek zaczął rosnąć, jak mała zaczęła bardziej dokazywać, jak w końcu zaczęłam zauważać ze chyba naprawdę jestem w ciązy, bo do 6 miesiąca to tak czułam się jak utyta kluska (powolutku zanikała talia :D )

Gość w ciąży
no wlasnie wiesz co - m.in. to nie moge sie doczekac tego wyraznego brzuszka bo teraz tez czuje sie jak "utyta" :):) i nie moge sie doczekac tez momentu kiedy zaczne kupowac wyprawke...bo teraz to chyba za wczesnie...ale tak chociaz po 20 tyg kiedy byc moze byc moze bede znala plec... :)

Gość bziczek
ja na początku nie czułam potrzeby kupowania i zwalniania, wiec żyłam praktycznie tak jak wcześniej (no moze tylko zrezygnowałam z alkoholu i aerobik zamieniłam na cwiczenia dla cieżarówek). Chodziłam do pracy wiec zawsze było cos pilnego i "na zaś". Ale zaczełam przyglądać sie wózkom, na allegro oglądałam łóżeczka - później łatwiej i szybciej podejmiesz decyzję. Zaczęłam kupować m jak mama i wprowadzałam się " w nastrój" :D Fajnie ze kobieta ma te 9 miesiecy by przestawić się i przyzwyczaić do nowej roli. Na początku czułam sie jak wyrodna matka bo wydawało mi sie, ze wszyscy przejmują sie moją ciążą tylko nie ja :P wyprawkę zaczęłam kupować chyba po 7 miesiącu, ale moje koleżanki jakieś drobiazgi kupowały niemalże od początku - takie unisex oczywiscie :D