Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejkuuuś

Prosżę, proszę, proszeee..!

Polecane posty

Gość ojejkuuuś

ciągle się zamartwiam, już o tym pisałałam, ale nadal się boje, mam 16 lat, podczas sexu gdy mój chłopak miał mieć wytrysk wszedł ze mnie przed, miał kondona i tylko tym sie zabezpieczyliśmy, on się zsunął ale tak minimalnie, chodzi mi bardziej o to, że na jego wacku na dole było pełno bialego kisielu i ja się przestraszyłam ze to sperma, bo czułam jak mi po tyłku ciekło przy stosunku, no ale nadmuchał i kondon cały... nie wiem o co ja się boje, ale mam jakąs fobie, boje się ze ten śluz co jest przed wytryskiem jakoś mi doszedł do pochwy, chociaż nie wiem jak bo wkoncu nie pękł, a on wyjął przed:(:( Teraz się zamartwiam, że bolą mnie piersi a mam 20 dzien cyklu, do okresu jeszcze 8dni, chociaż ostatnio zawsze miałam po 30paru dniach.... ::(:(:(:( ehh

Gość ojejkuuuś
odpiszcie cos pliss😭

Gość ojejkuuuś
a przed czym obawy? bo ja sie o wszystko boje, ale chyba niepotrzebnie, bo to białe było moje a nie jego... jak inaczej mogło się cos stać?

Gość to tak jest
jak się dzieciary za seks biorą...zielone pojęcie o tym mają ale się bzykają :O...najpierw się gówniaro naucz jak się porządnie zabezpieczać...a teraz cię panika żdzera :O..

Gość ojejkuuuś
taa dzięki, ale takie teksty to do kolegów 😭

Gość ojejkuuuś
?:(

Gość Nie pie**ol sie gówniaro
Ojejkuuuś!!

Gość gfder
masz 16 lat i uprawiasz seks?Nie za wczesnie to troche?Moim zdaniem 18- 19 lat to minimum.

Gość ojejkuuuś
ja sie nie pytam jaki wiek dla Ciebie odpowiedni, bo to każdy sam wie... tylko mam problem i chciałam sie poradzić

Gość gfder
ale 18-19 lat to nie jest odpowiedni tylko minimalny.Odpowiedni to ponad 20. Troche mnie zszokowało to, ze ktos w takim wieku moze sie bawic w seks.

Gość ojejkuuuś
ale to co mówisz, jest bez sensu. Mam np 17 lat, jestem gotowa mam stałego chłopaka, chcielibyśmy zacząc współzycie... ale nie przecież nie mam 20 lat, to lepiej poczekajmy jeszcze 3 lata, albo 13, bo 30 lepiej brzmi. To nie ma sensu, jeden jest gotowy jak ma 16 lat, inny 25.

Gość gfder
jesli sie boisz wpasc to zastosuj wieksze zabezpieczenie .Prezerwatywa + tabletki.Wtedy nie bedziesz sie stresować.

Gość kakalalal
Nie jesteś gotowa, skoro zakładasz takie histeryczne topiki, co więcej nauczy ty się dziecko o "tych sprawach" mówić kulturalnym językiem, bo "wacek" to się mówi jak się to robi na sianie w stodole. Chamskie i prymitywne.

Gość ojejkuuuś
ale czy była taka możliwosć? jesli nie pękła i wyjał przed wytryskime, to mam się czym martwić?😭

Gość htr4
jesli to robisz, to w kazdej chwili musisz liczys sie z konsekwencjami..

Chodzisz, dziecię, na biologię w szkole? A jak masz fobię, to należy 1) nie uprawiac seksu 2) zabezpieczać się bardziej. Z racji wieku i ogólnej niewiedzy o temacie polecam jednak pkt. 1).

Gość ojejkuuuś
Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie?????:O:O😭 nie mam ochoty czytać Waszych mądrości 😭

Gość gfder
mozliwosc jest zawsze, bo dzieci sie łatwo robi.Co to wogole za okresienie ``kisiel``? Nie istnieje cos takiego.Plyn przedejakujacyjny moze ci chodziło .?

Gość gfder
mozesz być w ciazy bo płyn przedejakujacyjny tez zawiera plemniki.Wszysytko zalezy czy ten ``kisiel ``dostał sie do srodka.

Gość ojejkuuuś
tak o to mi chodziło, a mówię takim językiem , bo nie mam 30 lat, żyje w innym otoczeniu niż Wy.

Gość gfder
mam nadzieje ze to pomoglo

Gość ojejkuuuś
nie miał chyba jak się dostać, bo kondon nie pękł, a jego jest przeciez malutko? I poza tym wyjął zanim wyrtysnął...

Gość gfder
jesli ten kisiel dostał sie do pochwy to masz spore szanse na bycie matką.

Gość gfder
to nie ma znaczenia , ze jest malutko.Wystarczy jeden plemnik zeby zapłodnić ,a ten kisiel zawiera ich kilka tysiecy. NIe musi byc wytrysku zebys zaszła w ciaze.

Gość gfder
stosunek przerywany nie daje zadnego zabezpieczenia. :)

Gość ojejkuuuś
ale mieliśmy prezerwatywę, która nie pękła! a ten płyn chyba nie mógł się przesunąć na druga stronę kondonu i się znaleźć w mojej pochwie? Tak się bałam o to coś białego na jego penisie, ale teraz wiem, że to było moje, dopiero zaczynam współżycie i nasze stosunki były któtkie a ten wyjątkowo dlugi, i tak duzo ze mnie wyleciało.

Gość gfder
jesli to było twoje to spij spokojnie.NO i wiedz na drugi raz ze do zostania mamą nie trzeba zadnego wytrysku.Wystarczy ze ten plyn ktory sie wydziela z penisa w malych ilosciach dostanie sie do srodka.

Gość abecadlo22
a w kocie to sluzu nie masz??? przeciez ta gumka jak nie pekla to to co na niej bylo to po prostu woje wydziliny ktore produkuje baba z podniecenia a po tylku tez to ci sie lalo. heh.... podrosnij do sexu jeszcze troche, dowiedz sie czegos o swoim organizmie zanim sie nim zaczniesz dzielic.pozdr!