Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

mam chyba depresje

Polecane posty

nie ma prawie nikogo normalnego na forum, jest piatek wieczor, wszyscy sie bawia a ja siedze przed kompem i czekam na siostre ktora ma przyjechac za 3h. w dodatku ciagle jestem zestresowana i w ogole do dupy ostatnio z tym wszystkim. fak:o Baska ze wsi - jak sie tu wpiszesz to ci strzele w pysk, przysiegam.

czuje sie zupełnie tak samo ... pokłociłam sie z facetem, on nawet ie raczy sie odezwac ani odpisac na smsa, siedze w domu zamiast isc gdzies sie pobawic, ogolnie nie wiem co ze soba zrobic ... wszytsko jest do dupy ... najchetniej bym sie napila, ale nawet nie mam z kim 😭

przeprowadzka za 2tyg a ja w polu, nic, nawet sie nie zaczel;am zastanawiac co i jak upakowac zeby zabrac caly ten majdan na 23m2 mniejszy teren. facet 20km ode mnie, kapie sie i nawet zadzwonic do niego nie moge. gin dojebal mi takie tabsy, ze placze i mam banana na przemian, mam sie jeszcze przemeczyc mieisac o ile nie strzele sobie w leb. nie jestem pewna czy w nowym przedszkolu bedzie miejsce dla mojej corki, jesli nie, to jestem uziemiona i nie mopge isc do pracy. skonczyly mi sie papierosy. poklocilam sie z matka i juz patrzec na nia nie moge, a jak ona mnie wkurwi to juz koniec. zrobcie cos bo wyrzuce monitor przez okno!!!!!!!!

wiesz co,nawet nie mam ochoty nigdzie wychodzic. :( Caly czas mysle o tej klotni, o tym co bedzie ... ehh Przyzwyczailam sie do wieczorow z chlopakiem,nawet kiedy siedzielismy w domu w piatkowy wieczor zawsze bylo razniej

Odpisze czy nie odpisze jaka roznica. Nigdy nie dostaje jakis slodziutkich smsow bo on twierdzi ze to dziecinana, a ja naprawde czasem potrzebuje takiego kretynskiego smsa z \"kocham Cie\" :) Ide do kolezanki na chwile :) reazem sie posmutamy, a nawet z bloku nie wyjde bo mieszka pode mna :D

to jest bardzo dobry pomysl, ide po papierosy :D chyba ta pogoda tak na mnie dziala, do tego natlok mysli i spraw..... masakra:o i jeszcze ta popieprzona Dodzia w tv:o:o:o no to ide ale wracam za 20min ;) qwertz, co ja bym bez ciebie i takie tam :D

no dobra, trzy papierosy za soba, kupilam piwko, rozmowa zaliczona, matka spi wiec moge dalej kontemplowac nt swojego zycia;) zainwestuje chyba w jakis zen-szen, pomaga podobno na wszystko. Stwierdzam ze moj ojciec jest podobny do R. Deniro. W sumie gdyby nie ten jego pieprzyk, to kropka w kropke;) taa....