Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaela

Poped płciowy??? Czy wy tak macie... Pomocy...

Polecane posty

Gość malaela

Wiecie co nie wiem czy to popęd płciowy czy co ale gdy np. wkładam sobie tampon albo nie wiem pomślę o czymś takim jak okres to tak jakby sie podniecam i chce mi się, że tak powiem seksu. W sumie mam 16 lat jestem dziewica, nie mam i nie miałam chłopaka to tez nigdy nie uprawiałam seksu. Miesiączkuję od dwóch lat. Pomóżcie moez tez tak macie albo moze wiecie co mam z tym robić?? Moze powinnam sie zaspokojić masturbacja proszę pomóżcie....

Gość fuffuguj
no raczej normaln libido. Szczególnie w tym wieku. Ale raczej się nie masturbuj. Można się od tego szybko uzależnić. Poza tym to grzech.

Gość mimiomiomio
ja tak neim,am bo to juz zamna jestemj o wiele od cibei starsza ale taez tak miałm tylkow twoim wieku prezyłam juz swój pierwszy raz

Gość malaela
wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim . Najgorszy jest fakt, że ja taki cos dostalam w wieku 9 lat gdy pewnego razu przyszłam do mojej przyjaciólki i no i tak wyszło ze spałam u niej. No i gdy poszłysmy się kompać to ona przyłozyła mi do mojego narządu płciowego prysznic i z niego woda leciała i to mnie się spodobaŁo to uczucie ale wtedy nie wiedziałamze to jest masturbacja ale sex. Więc z czasem przestała tak robić i od tamntego czasu pragne seksu, podniecam sie i nie wiem bzikuje. myślicie ze wyrosnę. To dobrze...

Grzech... a tam.... to normalne . jak chcesz to się masturbuj =P tak najlepiej poznaje się swoje ciało i jego reakcje.