ach_pechowa 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 hej dziewczyny mogłybyście mi powiedzieć co to może być: od kilku dni kłuje mnie w podbrzuszu w okolicy lewego jajnika, do tego wydobywa się biały śluz w małej ilości nie jest grudkowaty ani śmierdzący, za 3 dni mam mieć @! dni płodne wiem kiedy miałam itd poradźcie mi czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi gin Napisano Wrzesień 29, 2007 ja też miałam takie kłucie z lewej strony, zresztą dalej mam. Byłam u gina i powiedział, że wszystko ok. Może to jelita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 a może druga owulacja ----> bo i tak się zdarza. kumpela zaszła w ciążę 3 dni przed miesiączką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage Napisano Wrzesień 29, 2007 http://macknop.act4trees.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 O, matko :O! Druga owulacja! Magdaleno, zlituj się! Druga owulacja, czyli ewentualne podwójne jajeczkowanie możesz zdarzyć się w odstępie 24 godzin. No, 48. Ale, kobieto, na 3 dni przed miesiączką, to Ty masz od ok. 11 dni zablokowaną produkcję jajeczek!!! Nie ma takiej opcji, po prostu nie ma!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach