Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owsianka

dziewczyny około 20stki bez kompletnego doświadczenia gdzie znalazłyście pracę??

Polecane posty

ja dostałam taką beznadziejną trochę, ale jak najszybciej bede chciała ją zmienić

a ja poszłam na kurs stylizacji paznokci za 590 zł, skończyłam go w dwa tygodnie i dostałam pracę w super studiu paznokci i zarabiam około 1800 zł miesięcznie plus napiwki. jest swietna atmosfera mam super szefową i wogóle myślę że mam szczęście !

Gość napiwki w studiu paznokci
napiwki w studiu paznokci?

no to rzeczywiście masz szczęście, mi to sie marzy taka praca za około 1500zł, ale gdzie taka znaleźć??Właśnie skończyłam szkołe kosmetyczną ale nie chca za bardzo przyjmować bez doświadczenia, więc może dostane prace w jakimś sklepie z ciuchami, fajnie by było :)

Gość smutna nieprzecietnie
na E7

Gość
jako niania :/ teraz szukam czegoś lepszego, chociaż jako niania mogłabym dostawać nawet 1300zł

ja sprzatałam przez 2 lata u jednej babki, dałam sie troche robic w konia, obiecała mi cos ,dlatego u niej pracowałam i czekałam az dotrzyma obietnicy, teraz mam pracowac przy dowieszaniu ciuchów w sklepie, mam nadzieje ze szybko znajde cos innego