Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oryginalna dzika świnia

Jak przeżyć in vitro?

Polecane posty

Moja Przyjaciółka raz już to przeszłą, niestety nie udało się. Będą próbować ponownie. Czy są wśród nas osoby, które to przeszły? Jak to zniosłyście, znosicie? Psychicznie, ale i fizycznie. Chodzi mi również o takie rzeczy jak odpoczynek, czy jeszcze przed zapłodnieniem w trakcie badań warto pracować? Leżeć? co robić?

Gość kocica1977
hej,witam serdecznie) Pragne podzielic sie swoimi przezyciami z tego czasu kiedy podchodzilismy do in-vitro.My nalezymy(ja i maz)do tych bardzo nielicznych ktorym udalo sie za pierwszym razem!i mamy do wykorzystania jeszcze 2 emriony,planujemy to zrobic juz calkiem niedlugo))))).CHCIALABYM WAM DODAC ODWAGI I CHECI DO DZIALANIA BO NAPRAWDE WARTO TROCHE "POCIERPIEC"BY POCZUC SILE BYCIA MAMA,TATA.ja nie naleze do osob b.wrazliwych na bol wiec nie moge powiedziec ze cos podobnego czulam ale to jest indywidualne-kolezanke bolalo....duze znaczenie ma podejscie psychiczne:ja pracowalam z tym czasie,na szczescie moglam regulowac czas swojej pracy by moc stawic sie na wizyte,usg itp.wolny mialam tydzien po "zalozeniu" embriona.trudny byl czas wyczekiwania 2 tygodnie by badanie krwi wykazalo iz jestem w ciazy!!!!!!!Lzy szczescia i nie dowierzania.potem pracowalam-szefowa wiedziala o naszej probie i szczesciu jakie nam sprzyjalo.mialam wiec lekkie ulgi bo pracuje jako pielegniarka w domu starosci a tu niekiedy potrzeba okazac sie sila fizyczna.pracowalam5m_cy.ogolnie nie mam zlych wspomnien z tego okresu.troche nieprzyjemne ciagle wizyty u gin.i usg.ale pozatym ok.pozdrawiam cieplutko.

Gość joojoo
Dziewczyny - podpowiedzcie - jakie leki przyjmuje się do in vitro (dokładnie jakie zastrzyki) i gdzie w Warszawie można je najtaniej wykupić? będę podchodzila za ok. 2-mce do in vitro w białymstoku, podobno tam jest apteka, która taniej sprzedaje, ale chce mieć porównanie i wybadać, czy nie da się gdzieś jeszcze taniej, pókki mam przynajmniej czas :)

Gość ale to jest
niesprawiedliwe do cholery, tyle jest kobiet ( ja też ) które byłyby nieziemsko szcześliwe gdyby były bezpłodne

Gość joojoo
a ten Twój wpis to z jakiego klucza tu wylądował?

Gość ikrahza
mnie tez sie udalo w Invi-Medzie w Wawie, jak sie chce to wszystko mozna

Gość aszkolla
a u ktorego lekarza bylas? Powiedz cos wiecej albo daj namiary na ola87r@tlen.pl

Gość sahhhz
dr Dworniak jest bardzo dobrym lekarzem