Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do przygodnych kobiet

Czemu kobiety uprawiacie przygodny seks?

Polecane posty

\"żeby nie miała na koncie zbyt wielu partnerów\"- tzn ilu? Wyznaczasz jakis limit? a Ty ile masz kobiet \"na koncie\"?powiedz prawde(pewnie i tak skłamiesz-jak kazdy samiec)

mam 2 na koncie i 24 lata i nie chcialbym miec kobiety co miala wiecej partnerow niz ja partnerek

Tak jak mowilam-idz do jakiegos gimnazjum i sobie znajdz takową niewiaste(chociaz w dzisiejszych czasach mozesz sie zdziwic)

Mylisz się, są jeszcze dorosle kobiety, które się szanują

Są dorosłe kobiety, które naprawdę nie idą z każdym do łóżka, nie idą do tego łóżka po tygodniu spotykania się i nie mają wielu partnerów

Gość 4U2ENVYme
Ale glupi temat....szkoda mi tego chlopaka....haha....nie boj sie my nie z mydla nie wymydlimy sie i nie znikniemy haha...ten tekst ostatnio slyszalam od faceta...i wiecie co? ma razje. W koncu kobiety robia to samo co faceci i nagle wielka obraza majestatu...a kij wam w oko...tylko sie nie poplaczcie z tego powodu, ze kobieta jest bardziej doswiadzona... A my kobiety to niby chcemy facetow co mieli po 20 kobiet za meza? tak ? a co nam sie nalezy do jasnej cholery? z reszta przez sex rozpadaja sie malezenstwa wiec lepiej wczesniej niz pozniej poznac co potrafi nasz partner...a nie potem sie budzimy z reka w nociku... kobiety dziewice a facet chodzi po burdelach...ladne mi zycie....DLA WAS NIE WARTO NIC TRZYMAC BO I TAK TEGO NIE JESTESCIE W STANIE DOCENIC. KONIEC...dziekuje bardzo...

co rozumiesz przez pojecie szanowac sie? sex to ludzka rzecz i bardzo przyjemna wiec w imie czego mamy sobie odmawiac przyjemnosci?

Gość Zgadzam się z autorem

Gość Od niedziewicta do puszczania
Margolka - po prostu kobieta sobie ma niepotrzebnego seksu odmawiac po to zeby maz jak docenil, za to ze nie jest przechodzona, nie ma duzego przebiego, wielu partnerow i dobrze sie prowadzila. zeby mogl byc z niej dumny

Zaden facet nie chce na zone kobiety co miala wiecej partnerow niz on partnerek. Prowadzenie bujnego i luznego zycia seksualnego jest antykobiece

Kobieta szanujaca sie uprawia seks tylko i wylacznie z prawdziwej milosci, w stalym, powaznym zwiazku z mezczyzna, z ktorym planuje przyszlosci i chce spedzic reszte zycia, a jesli postepuje inaczej to nie jest zbyt porzadna kobieta, bo wtedy stawia seks ponad dobre prowadzenie sie i moralnosc!

Gość święta prawda
!

Margolka, chodzi o to, ze kobieta ma inwestowac w siebie, zeby byc jak najlepszym materialem na porzadna partnerke, czyli starac sie miec jak najmniej partnerow seksualnych przed miloscia swojego zycia. Im mniej tym lepiej, a im lepiej tym fajniej, bo dla nas facetow dobry, uzasadniony przebieg naszej kobiety, bez przygod i wielu partnerow jest wazny

ha ha kobieta ma inwestowac w siebie ha ha no pewnie ze tak ale na pewno nie dla tego ze by byc dobra zona z małym przebiegiem jak to napisałes.a sex to nic złego to jak jedzenie czekolady masz na nia chec to po nia siegasz oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku ...kobiecie zawsze sie wydaje ze z tym facetem spedzi reszte zycia a jak sie potem okazuje ze nie to juz trudno.bo to własnie mezczyzna zapewnia kobiete ze beda razem zawsze

Gość a ja wymagam malego przebiegu
kobiety z przygodami i wieloma partnerami na koncie mnie interesuje. jasne?

a seks to nic zlego, ale kobieta idac do lozka z jakims facetem musi sobie sprawe, ze rosnie jej liczba partnerow i ktos jej moze z powodu wlasnie tej liczby nie chciec. sa faceci dla ktorych liczy sie czystosc badz maly przebieg

Gość DZIEWICE
te dziewice to klasyczne onanistki, dupodajki i obciągaczki wszystko byle zachować błonę i dumnie zawiać białą sukienką w kościele, bo chociaż zwieracz odbytowy rozluźniony, wargi wygimnastykowane, to dumny hymen jest a tak w ogóle, TO CNOTA JEST W SERCU A NIE GDZIE INDZIEJ

no w sercu tez, ale nikt nie powie, ze kobieta, ktora juz probowala cielesnie jakas forme seksu jest dziewica i ma cnote w sercu

Gość a tak w ogóle
to duży przebieg zaczyna się po 20 0-10 mały przebieg 10-20 średni przebieg 20- ... duży przebieg a dopiero potem zaczynają się puszczalskie mówimy oczywiście o dziewczynie w wieku 25 lat, bo to średni wiek zawarcia małżeństwa poza tym każdy PRAWDZIWY facet nie chce być pierwszym (bo nie boi się porównania) ale OSTATNIM a obawiam się że ci którzy poślubiają dziewice są może pierwszymi,ale NAPEWNO NIE OSTATNIMI, wystarczy trochę poczytać forum kafeteria, interia,gazeta itd

ja nie chce byc pierwszym, ale kobieta, ktora ma 5 albo wiecej partnerow przed mezem lub uprawiala juz seks przygodny badz bez zobowiazan to dziwka i szmata

o ostatnia to chce byc kobieta. duzy przebieg to 5 partnerow lub wiecej. taka kobiet jest puszczalska

Gość DZIEWICE
i tu się mylisz bo zdeklarowane dziewice już nie jeden jęzor obślniły i nie raz dały się zmacać na przykościelnych(szkolnych) dyskotekach poza tym bardzo charakterystyczne są ich zagrywki typu rozgrzewam faceta czym się da by dać mu obietnicę spełnienia a w ostatnim momencie spuszczam skromnie oczka i mówię wybacz,ale śłubowałam Jezusowi czystość, chcę zachować czystość do ślubu, chcę aby mój mąż był jedynym etc i nieważne że jej świeżo pogryzione sutki pamiętają doskonale wiele par rąk i ust ONA JEST DZIEWICĄ hhaha

taka dziewica nie jest. najlepsze sa prawdziwe cnotliwe czyste dziewice

Gość do małego przebiegu
puszczalska to jest taka co miała tylko jednego partnera albo i dwóch ale zrobiła to dla szmalu,dla popularności,z głupoty itd a jak babka poszła do łóżka z 10 facetami powiedzmy z jednym na rok(długie 12 miesięcy) z powodów typu zauroczenie,fascynacja,żądza przygody,miłosne uniesienie to NiE JEST powtarzam NIE JEST PUSZCZALSKA sama miałam kilku partnerów, nigdy żadnego nie zdradziłam, każdy z nich był moim facetem,nigdy nikomu ukradzionym czy odbitym, wyszłam za mąż z miłośći i mąż jest moim OSTATNIM już od lat

Gość DZIEWICE
i tu się mylisz - dziewica to każda która ma hymen, "prawdziwe" dziewice o jakich myślisz to obiekt pożądaia pedofili,i takie ają poniżej 12 lat te powyżej to albo DZIEWICE albo oziębłe seksualnie, bo żadna normalna babka,niepozbawiona instynktu seksualnego heteroseksualnego,nie odmówi sobie kilku romantycznych historii z pocałunkami i obściskiwaniem płciowych części ciała łącznie pozdrawiam,muszę lecieć

calowanie to nic zlego, ale prawdziwa dziewica na calowaniu czy przytulaniu przez ubranie poprzestaje. nie sciaga majtek i stanika, nie bawi sie penisem, nie uprawia seksu oralnego. a kobieta, ktora uprawia seks bez zwiazku, seks dla samego seksu jest puszczalska. porzadna kobieta oddaje sie z milosci ukochanemu mezczyznie w stalym zwiazku

Gość DZIEWICE
mi tam nie robi różnicy gdzie kto babie język wkłada, w cipkę czy w otwór gębowy i w jaki sposób wywołuje erekcję u partnera przez mizianie w ubraniu czy bez (dzisiaj lski niewiele urań na sobie noszą) AIDSa może złapać tak czy tak wolę taką co miała 10 w łózku,niż 100 ocieraczy ubraniowych na języku a jak jej język do ucha wkłada to jest ok? a do pępka? a jak jej penisa wkłada do ust to nie ok? a jak do pępka to ok? byle przez ubranie?haha

ale sa jeszcze naprawde porzadne, cnotliwe kobiety, ktore naprawde nawet nie caluja sie z facetem, z ktorym nie laczy ich uczucie

Gość Rafalemus
Dla wszystkich kobiet tu, Wy wiecie dobrze o tym ze wam jest latwiej kogos znalejsc na jedna noc. Dlatego ze macie przewage, jest roznica ze jak facet kogos szuka i znajdzie to jest innaczej niz jak dziewczyna szuka. Przyznajcie sie ze gdybyscie mieli ochote to znalazloby sie 10 chetnych na noc z wamy, chyba ze naprawde jakas brzydula z was jest. Dla faceta jest calkowicie innaczej. Dlatego facet "szuka" przygody bo naprawde musi szukac, Wy Nie musicie szukac, Wy tylko wybieracie z kim isc.