Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojojoj

ogladanie bajek

Polecane posty

Gość ojojojojojoj

co zrobic zeby dziecko nie ogladalo tyle bajek.Ja nie pozwalam ,wymyslam zabawy,spacery a on i tak swoje...

Gość ojojojojojoj
ma 4 lata.I nie przyzwyczailam.Wole mu bajki czytac.Ale dziecko i tak oglada jak nie w domu to poza domem.Nie zawsze jestem z nim u rodziny

Jesli nie ty go przyzwyczaiłas,to ktoś inny. Porozmawiaj z osobami,z którymi zostawiasz dziecko,że nie życzysz sobie,aby oglądało telewizję.W koncu ty jesteś matką i ty decydujesz. A w domu warto wydzielic dziecku jakis limi,np. pół godziny bajek dziennie i konsekwentnie się tego trzymac.

Gość ojojojojojoj
no i tak wlasnie robie tylko na razie maly ze 3 razy dziennie daje koncert bo chce bajki.Czyli jest nadzieja ze przestanie?

Gość kolezanka z forum
to niech daje koncert i prędzej czy później mu się znudzi... początki będą trudne, ale poskutkuje... albo odłącz tv od gniazdka i powiedz, że się popsuł ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie

Ignoruj te \"koncerty\".Moja córka jakies dwa lata temu też lubiła w ten sposób wymuszac na mnie różne rzeczy.Nie zwracałam uwagi,nawet gdy to się działo w miejsu publicznym.Jak zauważyła,że to nie robi na mnie wrażenia,przestała.