MaRcYcHa 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 mam 22 lata,mam dwurożną macicę,lekarz podejrzewa zespół LUF ,chyba mam na lewym jajniku torbiel....ide niedługo do kontroli....ale jak pomysle ze bede miala,a napewno bede miala problem zeby miec dzidzie to plakac mi sie chce....jesli okaze sie ze nie bede mogla miec dzieci to sie załamię,na sama mysl płaczę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 nigdy nie chcialam pigulek brac zeby to nie wplynelo na to ze moge miec kiedys problem z zajsciem w ciaze.zawsze z chlopakiem uzywalismy prezerwatyw bo nie chcialam ingerowac lekami w swoj organizm...a teraz dowieezialam sie o tym wszystkim...podlamana jestem,wiem ze poczatek ciezkiej drogi przede mna....tak chcialabym miec dzidzie,zawsze mowilam ze skoncze szkole-2 lata mi zostaly i bedziemy sie starac,,,,a teraz dalabym wszystko zeby dzidzius byl teraz to glupie,ale tak sobie pomyslalam ze teraz bedziemy robic to bez zabezpieczenia a nuz sie cud zdarzy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 daruj sobie takie wypowiedzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oryginalna dzika świnia 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Nie wiem co to znaczy - macica dwurożna itd, ale rozumiem, ze już się martwisz. Przed wszystkim zacznij jak najszybciej leczenie u dobrego lekarza. No i wtedy sie więcej wyjaśni. A pewnie już Wiesz, że i cuda się zdarzają :) Najważniejsze to zachować spokój i zdrowy rozsądek. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 dziekuje tobie bardzo,kazde mile slowo pomaga....tyle razy chodzilam do jednej nawet fajnek lekarki,niepokoily mnie rozne rzeczy ale ona tak jakby bagatelizowala to twierdzac ze jestem mloda i nie trzeba robic jakis badan itp.przypadkiem poszlam do innego lekarza,mezczyzny.naprawde fajny facet,spokojnie ze mna rozmawial i wogole....mam nadzieje ze jakos to wszystko bedzie,tylko ze ja mam tendencje do martwienia sie na zapas a to nie pomaga.....a glupie wypowiedzi ze ludzie maja gorsze problemy sa nie na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage Napisano Wrzesień 29, 2007 http://macknop.act4trees.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach