Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoriiiaaa16

Ile lat trzeba miec abym sama mogla isc do ginekologa?

Polecane posty

Gość Wiktoriiiaaa16

Mam 16 lat i chce isc do ginekologa poniewaz boli mnie lewy jajnik i wydobywa sie ze mnie biały sluz:( ale gdy poszlam sie zapisac w przychodni miejskiej kazala mi pokazac dowod a ja go nie posiadam.To znaczy ze trzeba isc z rodzicem jesli nie ma sie 18 lat?

Gość fgbhgjhhj
to zalezy na jakiego trafisz i co chcesz od niego, jesli tabletki anty. to niektorzy wypisuja tylko tym ktore maja ukonczone 18lat !!!

dowód = czy powiedziała dowód osobisty? bo moze chodziło o dowód ubezpiecznia, że możesz nie płacic za wizytę? masz prawo iść do gina bez osoby dorosłej jako niepełnoletnia

Gość Wiktoriiiaaa16
KAzala mi dac dowód osobisty=/

wiktoria16 - hm, nie wiem, czy miała prawo tak postąpić ;/ albo spróbuj w poradni K, albo poproś o np. mamę o towarzyszenie. ja nie miałam problemu z założeniem karty do gina w przychodni jako niepełnoletnia. nie wiem, na jakiej podstawie u ciebie zażądali dowodu :O

a swoją drogą, czy objawy, o których piszesz, występują po raz pierwszy? masz normalnie okres? szczerze mówiąc, wygląda mi to na zwykłą fazę cyklu, ale oczywiście lepiej do gina :)

Gość Wiktoriiiaaa16
Mam normalnie okres:) ale jajnik boli mnie przed okresem a biały sluz mam przez cały misiac prawie bez kilku dni...

Gość
kobiecie mogło chodzić o pesel i o to czy jesteś ubezpieczona... raczej nie o to czy jesteś pełnoletnia.... nawet postinor potrafią zapisać 17-latkom a raczej po to z mamą się nie chodzi :P

Gość Wiktoriiiaaa16
Lewy mnie boli:( a ten biały sluz to jakis normalny objaw?

Gość
aha zanim zaczęłam brać tabletki to często mnie bolał lewy jajnik, tak w połowie cyklu....

Gość
hmmm ja dawniej miałam często śluz ale raz był białawy a raz taki przezroczysty, podobno normalne. wiadomo jak ten biały jest zybt obfity i ma ostry zapach to coś jest nie tak weź od mamy pesel, bo może o to chodzi

Gość
hellishbloodystorm -----> 🖐️

Gość Wiktoriiiaaa16
Dziekuje Wam za pomoc:)