Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bs28

Czy to pech ???

Polecane posty

Gość bs28

Chce poznac zdanie innych na ten temat. Ponad rok temu zaczelam sie spotykac z facetem, ktory chcial byc sam. Ale mimo to umawialismy sie. Trwalo to ponad rok. Ja go coraz bardziej kochalam, a on wciaz chcial byc sam. W koncu moja cierpliwosc sie skonczyla. Poznalam kogos innego i wtedy stwierdzilam, ze nie chce juz zwiazku z tamtym. Jednak on wtedy zrozumial, ze mnie kocha. Ale tak naprawde to nie o nim chce rozmawiac, a o tym drugim. Nie odrazu zaczelo mi na nim zalezec, ale w koncu zaczelo. Niestety okazalo sie, ze on tez chce byc sam. Wiem, ze kocha wciaz swoja byla dziewczyne, z ktora zerwal, bo go strasznie skrzywdzila. Wiem tez, ze ona jest teraz za granica i utrzymuja ze soba kontakt. A ja sama nie moge uwierzyc w to ze znow jest to samo. Znow mam czekac cierpliwie ? Czy moze odpuscic sobie ta znajomosc ?

Gość niepewna27
a czy tak naprawde chcesz znowu czekac? a jak po 2 latach on stwierdzi ze jednk chce byc sam i nigdy z nikim nie bedzie to jak bedziesz sie czula?

Gość bs28
Ale powiedzcie mi czy to ze mna jest cos nie tak ? Dlaczego trafiam zawsze na kogos kto nie chce sie akurat wiazac ?

Gość bs28
no chyba masz racje,