Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody Facet not logged

Czy bylibyście o to zazdrośni?

Polecane posty

Moja dama ruszyła na weekendową wycieczke i pisze mi że się spiła i tańczy sobie z innymi, którzy podejrzewam obmacują sobie ją. Teraz już nic nie pisze tak się dobrze bawi. Dostałem tez smsa, że "nadgorliwy kuzyn rozdzielił ją z jakimś kolesiem by myślał, ze doczegoś dojdzie". Mnie troche ch,uj szczela czy jestem zazdrośnik?:O

Gość mnie by już zwaliło
że się spiła. Skreśliłbym od razu

Gość pepin
stary, wiem o czym mówisz. moja Pani bawi się teraz, pije pewnie też. a ja tak daleko od niej. świadomość nie jest miła, przyznam :O

Gość olita
najwyżej wychowasz jak swoje :D

Gość nie jeden dziś
ja będzie dupczyl..... zadzwon do kuzyna.... powie ci co i jak :o

Gość Elena...
daj jej troche poszalec...

kuurwa sam nie wiem co o tym myśleć:O

Gość no wlasnieeee
zadzwon do kuzyna i ci powie co ona robila... skoro juz cos probowala.... heh ja bym ją zostawił :o

tutaj pisze że kocha, tęskni. A najeebaała się i pozwala się obmacywać. troche mi nie w tango ze inni faceci tak nią żonglują teraz:O

Gość Elena...
dlaczego z nia nie pojechales?pedz do niej poki jeszcze nie jest za pozno

to nie mój kuzyn tylko jej jakiś:O ogólnie to jest tam ona jakaś grupa starych parchów ale kilku młodych chłopaków też tam jest. Teraz mi napisała że on taki zgrywus jest, jak się zapytałem czy tak ostro było:O Ch.uj co ja poradze jak woli z innym to nie będę jej zatrzymywał. Do mnie też inna panna przychodziła a ja ją zbywałem z myślą że tak nie wypada:O

Gość pogon koltuna
na bank sie pusci, szanuj sie!

Jest tam jej ciotka, ale nie wiem czy to coś da. Jest jakieś kilkaset km stąd to raczej tam nie pojade:D

Żenua. Wypić - tak. Usprawiedliwiać się alkoholem - nie. Niechby sobie piła, ale albo jest z jednym chłopakiem, albo maca się z innymi. :O Ja też czasem piję, ale prędzej pójdę spać pod stołem/przytulać porcelanę niż stracę świadomość na tyle, żeby coś takiego robić. IMO jesteś całkiem normalny - mnie też by szczeliło.

Gość to nie mogłeś z nią pojechać
na tę wycieczkę? Pewnie teraz stawia lody i nadstawia tyłka. Przegrałeś życie :-O

Nie wiadomo czy sie pusci... moze kuzyn chce was rozdzielic... roznie to bywa. Jesteś z nią wiesz jaka jest. Sam oceń czy powinieneś jej zaufać...

Ale ona się tym nie usprawiedliwia że jest pijana, ona dobrze się bawi. Ale ja jakoś nie mogę z innymi tak bezstresowo się obmacywać zawsze bym się podświadomie jakoś gorzej z tym czuł. Wole mieć czyste sumienie.

Nie mogłem bo to jakaś wycieczka sponsorowana. Akurat w sprawach seksuto bym wątpił bo ledwo co ja z nią cokolwiek zacząłem choć ma 22 lata. Loda też nie zrobi raczej sam nie wiem szczerze wątpie by wskoczyła do łóżka komuś i to mi troche poprawia humor.

Gość bez przesadyo
moim zdaniem to ona próbuje wzbudzić w tobie zazdrość. No bo po co by tak szczegółowo opowiadała, co się dzieje. Gdyby chciała robić coś na boku na serio, trzymałaby język za zębami. Po prostu to jakas nie do końca dowartościowana pannna. Na twoim miejscu urzadziłabym jej awanturę jak wróci i ostrzegła, że następnym razem, jeśli się dowiesz o czyms takim - to koniec. Ale na razie nie podejmuj decyzji, tylko z nia pogadaj. kobieta

No jesli nei masz powodów żeby sądzić że cię zdradzi to o co ci chodzi? Nie możesz jej trzymać w złotej klatce :) To że z kimś tańczy nie znaczy sie się daje obmacywać. Jak wróci pokaż jej esa od kuzyna i zapytaj jej wprost. Zobaczysz czy sie zmiesza czy nie :)

Nie chce mi się z nią o tym gadać co ja mam jej awantury robić chyba sama powinna się domyśleć że takich rzeczy się nie robi. Po co ona wogóle jeżdzi na takie wycieczki:O ja bym na takie cos napewno czasu nie tracił.

ale to ona mi napisala ze kuzyn ją rozdzielił a nie jej kuzyn. Mam mieszane uczucia tej sprawie. W sumie to mi nieco przeszło jak tu sie wygadałem.

Gość bez przesadyo
albo ci zależy - albo nie. Jeśli tak - powinieneś z nią gadać, jeśli nie - nie zawracaj głowy na forum.

Gość madzia--
witaj w klubie!!!!!!!!!tyle ze ja sie mecze z chorym dzieckiem w domu,a ten chuj(moj facet)chleje sobie w delegacji i nie wiadomo co robi jeszcze,a wiem to dlatego ze jak dzwonilam do niego,to nie był w stanie slowa wypowiedziec taki byl najebany.

Gość madzia--
nie obraz sie ale ta twoja laska jakas nienormalna,zeby pisac ci takie zeczy

No i co ja jej powiem, przecież to jej życie ja jej niczego nie mogę zabraniać:O a poza tym i ona jest wyczulona na zazdrość i ja też bym się chuj.owo czuł i spodlił dając to po sobie poznac

Nie kumam tego co ludzie w tym widzą. Jest wycieczka weekendowa z parchami i innymi ciulami. Tyle jest do zrobienia po co na takie coś jeździć rozumiem w wieku 40-50 lat ale kuurwwa 20:O żadnej innej dziewczyny w tym wieku tam nie ma oprócz niej podejrzewam.