Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody Facet not logged

Czy bylibyście o to zazdrośni?

Polecane posty

skoro ona ci to napisała... że kuzyn ją rozdzielał z jakimś kolesiem... to wiesz co? Zastanów się z kim ty się zadajesz... Skoro chce ci zadać ból to chyba nie bardzo jej zależy...

Tego w niej nie kumam. No niby fajnie było wręcz rewelacyjnie ostatnio to na co ona mi to pisze:O już niemal rok czasu się to ciągnie kontakt jest ciągły sporo piszemy ze sobą w ciągu dnia i to z jej inicjatywy a nie mojej. Potarfi mi wysłać 100 smsow dziennie no ale to to już lekka przesada. Czy to chciała mnie poinformować co robi czy też jakieś uczucia we mnie wzbudzić dodatkowe. Nie wiem, ale z mojej strony już nie jest tak fajnie, nie mam siły nawet jej odpisać.

a po co? Czy ona mnie zraniła...w sumie z nią czy bez niej. Nie ma sensu kogoś pod pistoletem trzymać. Chyba czas sprawdzić czy nie ma lepszych:classic_cool:

Teraz się dowiedziałem że jakaś inna dziewczyna przyszłabo ona sama była i sami faceci. Biedna:(

Gość kurde ale jestem na fajnej
imprezie!!!!!! w sumie jest jedna mloda laska ale za to roi wszystkim od początku była chętna. niezła z niej suka pisala esemesa do swojego chlopaka ze sie z kim macala a w tym czasie dwoch kolesi ją brało na dwa baty. jedyna osoba która jej nie zaliczyła to jej ciotka choć już się przelizały :o

na mnie nie działają takie sugestie stary. Pisze to by się wygadać.

Gość dziwny jestes kolego
Sam nie wiesz czego chcesz. Ona ci pisze takie rzeczy robi z tobą co chce a ty siedzisz jak ci.pa i sie nie oddzywasz :o

muszę ją chyba zostawić nie wyrobię z nią:O po co się starać dla kogoś kto daje się obracać innym facetom. To nawet nie chodzi o seks bo póki co nie jest wstanie, ale jakby nabrała wprawy to kto wie.Kurrwa jakieś łosie się z moją kobietą zabawiają:O jednak jestem egoista nie lubie się dzielić.

ja tez nie mam czystego sumienia raz prawie zdradziłem ale nie mówiłem jej o tym i czułem się po tym podle. W sumie do seksu nie doszło ale byłem blisko. Drugi raz bym tak nie mógł. Na imprezie też jakąś dziewczyne obmacałem, ale to było wtedy kiedy miałem z nią kryzys.

Gość LOL very big LOL
buahahahahaha :D no to co masz do niej pretensje puszcza się tak samo jak ty :classic_cool:

No to przecież ci mówie że to było w chwili kryzysu z jej strony a teraz takiego kryzysu nie było. A dwa że drugi raz bym tego nie zrobił i na impry już nie chodzę bez niej bo mi się nie chce.

Nie mówiłem jej tego seksu nie było wtedy chusteczkowo się z tym czułem i wiem że zdrada to nie dla mnie. Wole mieć czyste sumienie.

Gość zazdrośni.........
???????????????????????????????? raczej wściekli i olalibysmy ją :p

a ja sobie myśle że laska chce w ten sposób zwrócić na siebie twoja uwage. Opowiada ci o tych swoich (dla mnie watpliwych) podbojach imprezowych po to żebyś byl o nią zazdrosny... normlna dzziewczyna raczej nie przyznawałaby sie facetowi do tego że inni ją macają...:O bo po co?! żebyś jej marudził przy okazji kazdej następnej imprezy?! (dziwna ta twoja kobita) P.S gdybym ja wysłała swojemu facetowi takiego smsa o jakim pisałes na początku... pewnie nieźle bym za to oberwala...:P

to nie są wątpliwe podboje. Wyobraż sobie sytuacje jest wycieczka wszyscy spici jak dzikie świnie. kilka starszych babek i sami faceci i moja jedna dziewczyna wmiarę atrakcyjna. Mogła by być niezaciekawa a i tak większość tych obiboków by się kleiła do takiego rodzynka. Pewnie jest tam w siódmym niebie większość żonata dzieciata kilku młodych może i ma jakieś swoje sympatie na miejscu, no ale przecież są 200 km od domu to nikt się nie dowie że jakąś głubiutką dziewczyne wymacali a jak się uda to i wydupczyli z dużą chęcią. Dla mnie to jest przykre, który facet by chciał mieć taką dziewczynę:(

:D:D:D Pewnie przestałeś o nią zabiegać i chce, zebyś poczuł się niepewnie. Gdyby naprawdę coś kombinowała - na pewno by Ci o tym nie napisała. Typowy mężczyzna - dał się nabrać. :D:D:D Jak wróci, niech myśli, że jej sie udało. Ponadskakuj jej trochę, bo chyba tego jej właśnie brakuje, skoro ucieka się do znanych od zawsze babskich sztuczek. Szkoda mi jej, bo pisze tak z nadzieją, ze wzbudzi Twoją zazdrość, niepewność i odświeży miłość. :( Bądź dla niej lepszy, taki jak na początku. Każda z nas tęskni do takiego, jakim był na początku. :(

Gość dzienkujemy za porade
pani doktur :p

bzdura było nadwyraz dobrze jak nigdy ostatnio dużo lepiej niz na początku. Wkuurwia mnie to ona w tym nie widzi problemu a ja taki wściekły jestem. Kopnąłbym ją w dupe ale nie mam odwagi na to.

Gość O orzeszku
nie

I kurrwa całą noc nie spałem choć niby oki wyjaśniła mi co i jak to pozostał mi straszny niesmak i usnąć nie dałem rady:(

Gość ale sztampa nie mogę
po prostu. no dobra. co to ja chciałam. aha. błądzisz dziecko nie pokazując mi się na oczy. błądzisz. masz takie przekonania książkowe, nic inwencji. zdarza się. i jeszcze się zastanawiasz co ja jestem, chłop czy baba. wiesz co, teraz ja ci powiem panie Pravda, - prawda jest tak nieznośna, że znieść jej nie możesz. Trudno ci uwierzyć w bezinteresowność. I tutaj właśnie twoja własna praktyka cię ogranicza, jesteś podejrzliwy. No bo jak reaguje na normalną i szczerą osobę, jaką ja jestem, ktoś, kto wpierdala się podstępnie w życie innych ludzi i szczuje ich pudelkiem. przemyśl sprawy.

Gość ale sztampa nie mogę
a jak przemyślisz mlasne ci pytonga za biedronką za paczke draży kokosowych :classic_cool:

Gość dobra niech krąży
jak ten bocian w ciąży. co do mlaskania, to żadnej pewności stary! żadnej! muszę nadmienić mimochodem

Ja pierdziele.. po co ci taka dziewucha..?! i co to za problem z rozstaniem... - \"Wypad z balu Panno Lalu\" :P i po problemie... bądz facetem a nie podpierdółką jakąś ;) 🖐️