Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadi

problem wielki dołek

Polecane posty

Gość sadi

mam problem nie wiem o co jest grane. spotkałem fajną dziewczyne buliśmy razem na kilku imprezkach przytulałasie itd. myślałem że cos może z tego wyniknąć i poprostu była moim ideałem. dwa dni temu zobaczyłem ją z...chłopakiem trzymali się z ręce, zatkało mnie mam teraz ogromnego doła i nie wiem co myśleć chociaż to oczywiste. Zaangarzowałem się i jest mi ciężko...

Gość sadi
ale to nie jest takie latwe ona jest a raczej juz byla moim idealem dziewczyny :(

Gość BBBBBBBBBBBBB
bardzo mi przykro....może ona jeszcze nie wybrała? widziała Cię, jak trzymała tego faceta za rękę? Może on jest jednym z wielu i to nic poważnego... Udawaj, że nic o tym nie wiesz i umów się z nią.

Odpuść sobie tą dziewczynę. Rozumiem Cię że na początku jest strasznie trudno pogodzić się z tym faktem ze ma faceta, ale nic nie zdziałasz bo jest w związku i kocha tamtego. Co najwyżej możesz być jej \"męską\" koleżanką. Chciałbyś żeby Ci ze wszystkiego wygadywała i zwierzała albo opowiadała jak to jej chłopak jest niedobry? Pewnie nie, bo i tak będzie z nim. Wiem co mówię bo kiedyś podobnie jak Ty się zauroczyłem dziewczyną nie wiedząc że jest w stałym związku. Jak z tym żyć? - nie idealizuj jej, pomyśl sobie jakie miała wady. Staraj się o niej nie myśleć tylko poznaj 10 innych nowych dziewczyn. Idź na imprezę, rozerwij się, porozmawiaj z ludźmi. Nawet wejdź na czat lub gg, fotkę lub grono i popodrywaj tak dla zabawy.

Gość sadi
widzialem ze chciala ze mna porozmawiac ale przeszedlem obok niej obojetnie i malo mnie szlag nie trafil gdz patrzylem jak go trzyma za reke. spytam sie jej wprost czy to jak przytulala sie na imprezie i trzymalismz sie za rece rozmawiajac ze soba nic dla niej nie znaczy. jedyna zecza ktorej sie boje jest jej odpowiedz

Gość sadi
jeszcze nigdy mnie tak nie wzielo a najgorsze jest to ze ze swojego okna widze jej dom ale tomek chyba masz racje nie ma sensu bol kiedys przejdzie (mam nadzieje)

co wy mowicie? moze porozmawiaj z nia i zapytaj , sam piszesz ze chciala cos powiedziec....nie dramatyzuj i nie rozpaczaj, bo czasami pozory myla ...

Jesli bedziesz z okna patrzyl na jej dom i myslal to dluzej nie bedziesz mogl o niej zapomniec. Staraj tez sie jej nie spotykac. Jesli zerwie kiedys ze swoim facetem i uzna ze byles wart jej serca to odezwie sie do Ciebie. Tylko nie badz nachalny i nie narzucaj sie. Teraz ogranicz kontakt do minimum i pomysl o poznaniu innych kobiet. Przełam się jakoś. Wiem że to trudne. Trzymaj się jakoś. I pamiętaj - tego kwiatu jest pół świata.

zrobisz jak zechcesz...ale jesli nie zapytasz, zawsze bedzie niepewnosc ....gdyby koles z ktorym szla cos dla niej znaczyl, to po co mialaby z toba rozmawiac?