Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla sztuka

ile minut karmic piersia i co ile?

Polecane posty

Gość zla sztuka

Kompletnie nie wiem ile minut powinno jesc mniej wiecej moje 5 miesieczne niemowle i co ile je karmic:( prosze pomozcie, napiszcie jak Wy karmilyscie Moj 5 miesieczny syn ssie piers 10 minut co 3 godziny.. czy to nie za malo? w nocy ma przerwe 6 godzin

Gość a prawidlowo
przybiera na wadze?jesli tak to znaczy ze ssie prawidlowo i te 10 min. mu wystarczy.A w nocy moje 2 miesieczne dziecko ma tez juz przerwe

Gość Nie ma powodu do paniki
tyle potrzebuje mleka i już.Dziecko to nie świnka że w niego wmuśisz :D Mój synek do 8 mieisąca siedział przy cycu 15-20 minut co 3-4 godzinki.A wnocy miał 3-4 przerwy na jedzonko,tak wiec ciesz się ze możesz się wyspać :D

moja ssala jakies 10 min, co godzine... nadal budzi sie w nocy 3-4 razy... To zalezy od dziecka, ale norma jest od 5 do 30 minut, wiec nie ma powodu do zmartwien.

Gość papinek
Ja mogę tylko powiedzieć o moich obserwacjach, ale z tego co wiem to moja 4,5 miesięczna Antosia je w dzień co 2 h po 10 min. Ostatni posiłek ma ok. 19.00 a potem to już na nasze szczęście śpi jak aniołek do 5 rano. Przybywa na wadze regularnie więc wg lekarzy wszystjko ok. A my się cieszymy, że możemy się wyspać! (szczególnia ja ;-))