Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojany wirusy

antywirus AVIRA a SPYVARE DOCTOR?

Polecane posty

Gość trojany wirusy

wlasnie. mam Avire,ale mimo to jakies dziadostwo mam na kompie, tak mysle. mimo to jak skenuje przez Avire to niby nic nie mam. sprobowalam teraz przez Doctora przeskenowac i wyswietlilo mi ok 4 wirusow i 3 trojany + cos tam jeszcze. ale zeby mi to usunelo to musialabym kupic licencje. Jak to jest? czy oni (SPYVARE DOCTOR) specjalnie przy skenowaniu pokazuje, ze sa wirusy,zeby kupic licencje czy powinnam wlasciwie pomyslec o innym jak Avira antywirusie?

Gość trojany wirusy
SPYWARE DOCTOR a nie SPYVARE. pomylilam sie.

Gość trojany wirusy
up

Gość trojany wirusy
up

Gość trojany wirusy
wlasnie mialam kiedys bitdefendera i byl super, tzm komputer ok. dzieki. to jest wersja darmowa? tylko do skenowania czy tez usuwa wirusy? ja mialam kiedys szczescie, licencje na rok za darmo :)

Gość lcc84
to jest darmowy skaner on-line i jako jeden z nielicznych tego typu oferuje też usuwanie wirków jesli jakiegoś znajdzie pełne wersje wszelakich programów anty np tutaj http://www.ddl2.com/

Gość trojany wirusy
dzieki, wlasnie skenuje moj pc. teraz pisze na kompie meza. z tego co widac to potrwa to skenowanie ok 7 godzin? dzieki jeszcze raz

Gość trojany wirusy
Avira ma fajny sygnal w razie odkrycia albo proby wejscia wirusa, komputer piszczy wtedy strasznie, hehe. piiiiiiiip! i juz wiadomo.