Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madera

seks grupowy-propozycje, jak przełamać zadrość

Polecane posty

Gość madera

marzy mi się, w myślach jest super. chciałabym spróbować z dziewczyną albo wieloma, a potem juz inne połączenia mieszane.mam tyle fantazji i scenariuszy, śnią mi się codziennie. ale w realu- jestem zbyt zazdrosna i inne problemy -rozsadek powstrzymuje nawet przed próbami i chyba dobrze; więc może chociaż z 1 dziewczyną- gdybym taką poznała- sliczną. marzy mi się taka sex impreza w maskach.macie takie doswiadczenia?

Gość w maskach no czemu
nie a co. maska to maska. ale można zdjąć w międzyczasie?

Gość alicja krakow
mozna zorganizowac jakas impreze

Gość madera
tak, ale co z zazdrością. jeżeli są to osby nie będące w jakiejś bliskości psychicznej a kulturalnych /ze wzgl. na dyskrecję i higienę/ kontaktach-to na zimno mozna potraktować to jako zabawę.ja też umialabym tak do tego podejść.ale nie wyobrażam sobie, że oddaję faceta, z którym łączy mnie tzw. uczucie- innej kobiecie/-tom. mogę byż wtedy agresywna wobec tej innej, bo toja mam być dla niego najlepsza i jedyna. ogólnie mam problem z zazdrością, też w innych aspektach. ale pomijając nawet tę kwestię myślę, że taki poważny i zaangażowany związek nie powinien się bawić w cos takiego. chyba , ze ktoś sie do kogoś nagina ze strachu przed utratą partnera-ja jak to robiłam - i żałuję-bo sie zeszmaciłam przed sobą.