Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannka24

Jak załatwić, żeby ktoś dostał przepustke na ślub będąc w więzieniu?

Polecane posty

Gość mariannka24

Mam dość netypowyy problem...Jest to osoba z rodziny, wychodzi normalnie na przepustki (ma wyrok, bez dowodów - z pomówienia "siedzi") mniejsza o to w USC skierowali mnie do ksiedza ponieważ jest to ślub konkordatowy. Ksiądz kazał wypisać zaproszenie i on podpisze sie pod tym, że jest to zgodne z prawdą że w tym i tym dniu bierzemy ślub. Teraz co dalej mam to wysłać do zakładu karnego ale do kogo zaadresować, do osadzonego czy dyrektora, może trzeba jakieś podanie, list?? Proszę niech mi ktoś poradzi.

najprosciej zapytac skazanego - on powienien wiedziec

Gość mariannka24
Twierdzi, że musimy pojechać osobiście, tylko, ze to troche daleko! Jakby byl 200km dalej też byśmy musieli jechać osobiście? Musi być inne wyjście

Gość ja zalatwialam cos takiego

Gość ja zalatwialam cos takiego
bierzemy slub konkordatowy,zaswiadczenie wzielam z USC O terminie slubu,kosztuje to 26 zl oplaty skarbowej,ksiadz tez sie pod tym podpisal plus do tego pieczatka.Zaproszenie absolutnie nic nie da,musi byc paierek urzedowy.Osoba ktorej to bylo potrzebne,bedac na przepustce,wziela to zaswiadczenie i przekazala wychowawcy,dostala 2 dni przeppustki okolicznosciowej.

musi byc podanie do Dyrektora do tego dołaczone i myślę ze niepowinno byc problemu

Gość mariannka24
Dzieki :) a jak napisać takie podanie do dyrektora?

Gość eeee tam bzduuuura
Może się najpierw zastanów, czy warto brac ślub z kryminalistą?

Gość peienka
Przecięż ona chce zaprosić go jako gościa a nie jako męża!!Czytaj uważnie: "Jest to osoba z rodziny" i wypisuje mu zaproszenie.Z tego co wiem to do przyszłego męża się nie wysyła zaproszenia....