Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katineczka

FARMACOL Katowice-pracował ktoś?

Polecane posty

Gość Katineczka

Chcę rozpocząć pracę właśnie w tej firmie ale z opini innych osób słyszałam, że to obóz pracy. Jest ktoś kto może się wypowiedzieć na ten temat? Z góry dzięki

Gość ggassss
wpisz w google najgorsza praca farmakol tam sobie poczytaj

Gość ciekawa miecia
katineczko -czy coś jużwiesz o firmie o której pytałaś ja też jestem ciekawa napisz

Gość paparazi
www.fcl.mojeforum.net 1 nieoficjalne forum farmacolu SAMI OSADZICIE

Gość gość
Do pracy jak narazie nie mam zastrzeżeń, co dalej zobaczymy. Na razie rażą mnie dwie sprawy! Brak palarni - co jest nie zgodne z kodeksem pracy . I niemożliwość wykorzystania przerwy według mojego uznania. Czyli jak po wyżej. To ze Dyrektor nie pali i tego nie rozumie to nie znaczy ze jesteśmy niewolnikami. W jednej firmie na Śląsku Dyrektor po wizycie PIP skapitulował ale z jedną koordynatą" Palenie w miejsc wyznaczonym i tylko w czasie przerwy! Z tym się zgodzę , ma do tego prawo. Są jeszcze niestabilne zmiany czyli godziny pracy , niby można to zmienić ale tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia ale jak będę musiała trzeci tydzień z rzędu pracować na godzinę 10:00 to zmieniam pracę! Jeżeli palicie tak jak ja , to nie polecam tej pracy . Czuję się jak bym była w zakładzie zamkniętym czyli więzieniu!