Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodomorek/

bieda w kraju.... kolacja

Polecane posty

Gość a ja jestem do niczego
kurcze taka jajecznica to w sumie delikatna rzecz, wymagająca wyczucia, może coś poszło nie tak?

no własnie tego się boję.:)

może trzeba założyć jakiś topik - pierwsza pomoc kulinarna dla świeżo osamotnionych sierotek?

oooo ja ze swojej strony chętnie przyjęłabym informację nt wymiany węża w mojej pralce;) bo coś pan mąż nie kwapi się do tego czynu;)

oj trzeba by. poczekajmy jednak. bo moze nasza sierotka zostala miszczeem kuchni?? korzystajac z okazji, przedstawie sie :) Agata jestem :D

ja potrzebuję faceta który skręci mi meble. mi się już nie chce :D może założyciel topiku zechce mi pomóc w zamian za radę dotyczącą kolacji?? coś za coś :D

Agnieszka - miło mi. Ja lubię skręcać meble - może dlatego, ze dawno nie miałam okazji :D

no ja z tą pralką mam " letki" problemik bo jest nieduża i wężyk, który łączy bęben, filtr i kieszeń jest z przodu i muszę jakoś sie tam dostać. Chcę to tez zrobić jakoś sprytnie, żeby całej nie rozkręcić, nie zdejmować silnika, itp. boję się, ze po złożeniu coś mogłoby mi pozostać.

ja już 4 godzinę skręcam,ale to dlatego,że ciagle na kafe siedzę :) matko a może to co głodomorek nazywał pieczarkami to muchomory i sie chłopak struł\\???? o jezusie!! :( :D

wielokrotnie już myślałam nad wezwaniem fachowca ale po pierwsze primo: kasa jakoś zawsze na coś innego idzie, po drugie primo: nie lubię jak mi się jakiś sprzęt śmieje w twarz. chociaż elektryczności się na razie nie tykam.

mąż pół roku temu odkręcił kolanko pod zlewem i niezbyt dobrze skręcił. na poprawkę czekam cały czas a noga od zlewu stoi w kącie. boję sie co by było z pralką - w końcu to ja piorę.