Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddd22

Czy ktoś mógłby pomóc mi w napisaniu pisma do urzędu pracy w sprawie szkolenia?

Polecane posty

Gość ddddddd22

mój pośrednik pracy zaoferował mi szkolenie -kurs na prawo jazdy i chciałabym z niego skorzystać jednak jest na niego wiele chętnych i muszę napisać pismo z prośbą aby to mnie wybrali mam w nim napisać dlaczego chce skorzystać z tego szkolenia po co mi jest to potrzebne i takie tam niestety nie bardzo wiem jak to napisać i jak to umotywować pośrednik powiedział mi ze mam "ładnie to napisać" tak żeby mnie wybrali dlatego byłabym wdzięczna za pomoc

Gość umotywu tym
ze np. chciala bys zostac przedstawicielek handlowym, do czego niezbedne jest prawo jazdy :)

Gość ddddddd22
wiem ze coś bym musiała napisać takiego ale ja nie bardzo umiem sklejać takie pisma a bardzo mi zależy na tym szkoleniu bo nie stać mnie na prawko a wiele firm odrzuciło moje cv dlatego ze go nie posiadam dlatego szukam pomocy tutaj

Gość była pośredniczka
Proszę o zrefundowanie mi kursu na prawo jazdy kat. B. Prośbę swoją motywuję tym, że kurs taki stanowiłby dla mnie uzupełnienie mojego wykształcenia i byłby dodatkowym atutem w ubieganiu się o zatrudnienie w większości lokalnych zakładów pracy. Wielu pracodawców w dzisiejszych czasach, jako jedno z wymagań stawianych potencjalnym kandydatom na wiele stanowisk wymienia posiadanie prawa jazdy co na wstępie dyskwalifikuje mnie jako przyszłego pracownika. cdn...

Gość była pośredniczka
napisz jakie masz wykształcenie i jakiej pracy szukasz - to wymyślimy ciąg dalszy;)

Gość była pośredniczka
no skoro cię nie ma to spadam. pa!

Gość ddddddd22
sorki ze mnie nie było ale miałam mała awarie mam wykształcenie średnie technik handlowiec a obecnie jestem na stażu w biurze rachunkowym jako księgowa szefowa powiedziała ze dopisze mi do tego pisma ze jej również przydałaby sie osoba z prawem jazdy mam nadzieje ze jeszcze jesteś

Gość ddddddd22
hejka czy jest tu może ktoś dzisaj co by mi pomógł

Gość ddddddd22
czy jest dziś obecna tutaj była pośredniczka

Gość ddddddd22
hej troszkę zmieniłam i dopisałam oceńcie czyt tak może być i co ewentualnie zmienić dopisać Proszę o przyjęcie mnie jako kandydata na szkolenie - kurs prawa jazdy kat B. Prośbę swoją motywuję tym, iż taki kurs stanowiłby dla mnie uzupełnienie mojego wykształcenia i byłby dodatkowym atutem w ubieganiu się o zatrudnienie w większości lokalnych zakładów pracy. Wielu pracodawców w dzisiejszych czasach, jako jedno z wymagań stawianych potencjalnym kandydatom na wiele stanowisk wymienia posiadanie prawa jazdy, co na wstępie dyskwalifikuje mnie jako przyszłego pracownika. Obecnie jestem na stażu w Biurze Usług Rachunkowych i posiadanie powyższych kwalifikacji w dużym stopniu pomoże w usprawnieniu pracy biura, w którym odbywam staż jak i w późniejszym zatrudnieniu.