Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyX

czy t nadzerka?

Polecane posty

Gość ladyX

wczoraj kochalam sie z chlopakiem aa teraz zauwazylam krwawienie co to moze byc?> nadzerka czy jeszcze cos innego? dodam ze okres powinnammiec 10 pazdziernika

Gość ladyX
??????????

Gość ladyX
czy moze ktos mi pomoc? prosze

Gość doda-ajj
tak,to moze być nadzerka.ja też mam nadżerke i spytalam sie mojego ginekologa czy drobne krwawienie podczas stosunku moze byc spowodowane nia i powiedziała ze jasne ze tak ale chłopak musiał się ostro dobierać.cokolwiek to mogło znaczyc. równie dobrze moze byc to spowodowane jakims stanem zapalnym i krwawiacą z tego powodu szyjką. albo pekło poprostu jakieś naczynko. nic cie nie boli itd? czy masz zdiagnozowaną nadzerke? proponuje pójście do lekarza.

Gość ladyX
jak narazie to dopiero zauwazylam krwawienei kilka godizn temu a brzuch boli mnei tak jak przy miesiacznce i boje sie co ze mna nie tak wole wiedziec albo meic jakies przupuszczenia a jutro pewnei umowie sie do ginekologa wiec jesli mozes zodpisz

Gość ladyX
hm... troche mi glupio ale chcialabym wiedziec czy to cos powaznego? i czy to pewne?

Gość ladyX
a istnieje mozliwosc ze to tylko jakies podraznienie po stosunku? no choc bylo to prawei 2 dni temu a ja dzis dopiero zauwazylam krwawienie?

Gość doda-ajj
no myśle ze brzuch moze boleć cię z nerwów. koniecznie obowiazkowo umów się do lekarza. i to im szybciej tym lepiej bo jesli cos tam siestało to lepiej zeby było świerze (dla lekarza) i zeby mógł dokładnie określic powód. to moze byc nadzerka. podrazniona moze oczywiscie krwawic. wiesz na odległosc nic nie ocenimy;) ale umów sie koniecznie jak najszybciej do ginekologa.w sumie powinien przyjac cie krwawiaca poza kolejka.(jesli nfz)

Gość doda-ajj
oj wiesz inna opcja to tez ze poprostu dostaniesz okres.jelsi masz nieregolarne.

Gość ladyX
madzia nie oburzaj sie tak po prostu chce sie dowiedziec jak najwiecej w sumei po to jest to forum... dzieki za rady kurcze boje sie co to moze byc istnieje jakas inan mozliwosc niz nazderka

ej no, jak mam sie nie oburzać skoro to pytanie z serii: kłuje w mostku czy to zawał serca? kłuje mnie w boku czy to wyrostek? chłopak dotknął mnie palcem czy jestem w ciąży?

Gość ladyX
sluchaj to twoje zdanie a nie weszlam na to forum zeby sie klocic ty tez nie zawsze wiedzialas wszytsko ... moze tez czasem lepeijz apytac niz pozniej zalowac