Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o szczere opinie

NOWY TREND -RURKI...

Polecane posty

Gość prosze o szczere opinie

Witam wszystkich !! Nie jestem osoba ktora maksymalnie podaza za moda... Staram sie wybierac te rzeczy ktore do mnie pasuja, w ktorych dobrze wygladam i dobrze sie czuje... Ostatani krzyk mody, mianowicie spodnie rurki opanowaly sklepy.. Nie naleze do osob ktore maja zbyt proste nozki:) Wiec nie wygladam w nich zbyt dobrze...a przede wszystkim zle sie czuje.. ogolnie nie preferuje zbyt obcislych ciuchow... Topy, ktorkie zlote kurteczki etc, Nosze kobiece sweterki, spodnice, sukienki, ale nie takie w ktorych wyglada sie -bez obrazy- jak parowka w folii... Nie mam nic oczywiscie do osob, ktorym to sie podoba... Moje najlepsze kolezanki nosza rurki i jest ok:) Czy sa wsrod Was osoby ktore tak jak ja nie toleruja tego typu spodni.. Mnie jest coraz ciezej kupic jakies normalne spodnie, bo wszedzie rurki:( moglbi pomyslec takze o innych kobietach:| Wrrrr

Gość mi najlepiej jest w spodniach
i widzisz tez od lat nie moge takich jeansow dostac tak u nas juz jest... byly modne dzwony to same dzwony byli teraz rurki waskie na dole maksymalnie... ja nauczylam sie sprytnie wychodzic z sytuacji ...znalazlam mozolnie szukajac 2 pary rurek w ktorych krotko mowiac nie strasze no musialam kupis spodnie wiec musialam cos wybrac....z dzownami tez tak bylo wybralam kiedys takie najmniej dzowniaste;) tak to jest niestety...

Gość ale rurki
i tak już wychodzą z mody, co mnie osobiście cieszy :)

Gość nie rurki długo jeszcze
będą panować... ja doskonale rozumiem że niektóre dziewczyny nie luba zbyt obcisłych rurek, nie wierze że sklepu są opanowane już p rzez rurki, są jeszcze dzwony i proste nogawki... ja noszę rurki bo n aprewdę mam już dosyć tych dzwonów

mam pytanie czy rurki pasuja dla niskich i filigranowych dziewczyn o prostych i zgrabnych nogach.. w sumie ja mam taką post urę,p rzyznam że czuję się trochę dziwnie w r urkach, ale mam nadzieję że wyglądam dobrze, dużo dzieczyn zerka na moje spodnie z zainteresowaniem, noszę je do skórzanych balerinek zapinanych na pasku-świetnie to wygląda, zwłaszcza jak założę marynarkę, pod spodem golf... poźniej okazuje się że rewelacyjnie rurki się sprawdzają do skórzanej kórtki, która u mnie wieki w szafie przeleżała

widać że nie podążasz za modą :) już kolejny sezon są modne :) czy to rurki, czy cygaretki - jak zwał tak zwał :) jeszcze będą długo poanować - przynajmniej najbliższy sezon - obcisłe cygaretki obok baaaardzo szerokich spodni

Gość ale spojrz na pokazy mody
i w zurnale - sa tam takze bardzo szeroki spodnie i chyba w sumie ich wiecej, w ogole kroj przerozmy. U nas jest tak,ze nagle cala ulica nosi jak glupia to samo, jak mundurki - tak jak np jeszcze niedawno pelno bylo bab w rozowosciach z cekinami. No i ta przesada - zaczely sie duze torby to kazda chodzi jak z worem na kartofle, tymczasem juz projektanci lansuja malutkie ( bo musza miec chleb z czegos) W Polsce wszycy ubieraja sie podobnie,to takie prowincjonalne ,swiat jest o wiele bardziej roznorodny, nie dajmy sie zwariowac.

no to chyba noszę cygaretki czy jakoś tam :D wiem że są modne od dłuższego czasu ale ja nie mogłam się do nich przekonać-później się przekonałam jak dzwony mi niemiłosiernie obrzydły że się na cygaretki przerzuciłam, wyglądam sexi jak jeszcze do nich założe wysokie obcasy:P normalnie klimat lat 80 powrócił :classic_cool:

Gość podrózuje sobie
ostatnio odwiedziłam Finlandie, Helsinki i tam tez rurki królują, wiec az taka wiocha to my nie jestesmy. Zreszta w sklepach pełno rurek... w Helsinkach:p

Gość podrózuje sobie
widac jednak ze rurki są dosc sporo przecenione, wiec moze to znak ze odchodzą;) Dla mnie sa praktyczne, zwłaszcza w zimie gdy nie mam ochoty moczyc nogawek w błocie:p

Gość kjyhgfd
nie taki znowu nowy trend hahaa

Gość nie trzeba wyprawiać
do podróżuje sobie hmm... Finowie w większości lubią rock n rollowe klimaty więc nie dziwota że lubia cygaretki :classic_cool:

Gość bibi-zone
A ja mam wielką dupę i nie moge nosić ani rurek ani cygaretek a kormalnych spodni jak na lekarstwo. A tak wogole to szlag mnie trafia bo teraz sa jakies dziwnie małe numeracje, na dupki jak dwa orzeszki a na ulicy coraz więcej płetwali...gdzie szukać normalnych spodni???????

Gość Asia_be
Ja mam proporcjonalną figurę, dość długie nogi pomimo niskiego wzrostu no i jestem szczupła (nogi też mam znośne :P ), ostatnio przymierzałąm jedne rurki i muszę stwierdzić, że wyglądałam w nich okropnie :O były za szerokie w udach i ogólnie jakieś takie dziwne no nie jestem przyzwyczajona do takich spodni, owszem, lubię nosić dopasowane dżinsy, ale rurki jakoś nie trafiają w mój gust, wolę lekko rozszerzane u dołu spodnie. Ale wiele kobiet niestety nie patrzy chyba do lustra kupując rurki.... Bo naprawdę mało jest dziewczyn, którym one pasują.

Gość Pan Dywan
hej, a wie ktoś może jaka jest angielska nazwa rurek? proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee