Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodno

najgorzej mówią o innych i plotkuja na temat innych osoby, ktore..

Polecane posty

Gość pogodno

same maja mnostwo wad i belek w oczach..ale widza igły o innych.. w sensie, ze zauwazayłam, ze najwieciej plotkuja i zle mowia o innych, osoby, ktore tak naporawde same powinny miec sobie najwiecej do zarzucenia!!

Gość pogodno
no i dzis znow była świadkiem,takich plotek i sie wkurzyłam..i powiedziałam..niech kazdy patrzy an siebie

Gość sqsw
bosze i jak slysze jak moje kolezanki przy mnie obgaduje inne , to zawsze mowie, zajmiscie sie swoim zyciem i sobie mysle, ze jak mnie nie ma to pewnie mnie obgaduja...

Gość kijanaaa
no pewnie a jak myslisz, ja sie zawiodlam na mojej najlepszej przyjaciolce

Gość iiioooopooooppp
piszecie tak bo same jesteście brzydkie i bez umysłu :p

Chyba nie chodzi o madrosc, tylko o brak samoakceptacji, a co za tym idzie - brak pewnosci siebie. Zdarzaja sie tez ekshibicjonistki ;)

Gość pogodnodwqdeed
kijana, ja tez sie na jednej przyjaciołce, zawiodłam, ale ciesze, sie ze tak szybko wyszło, zetak naprawde nie była moja przyjaciołka, lecz pseudoprzyjaciołka...dziwie, sie ze i tak długo nia udawała, a ja dawałą sie nabrac

Gość pogodnodwqdeed
kijana, ja tez sie na jednej przyjaciołce, zawiodłam, ale ciesze, sie ze tak szybko wyszło, zetak naprawde nie była moja przyjaciołka, lecz pseudoprzyjaciołka...dziwie, sie ze i tak długo nia udawała, a ja dawałą sie nabrac

Gość pogodnodwqdeed
ioopppTwoj teksct za to świadczy o Twojej inteligencji, buagahahahah, kjak ktos innych ciagle o cos..oskarza..o brzydote i wredote..sam taki jest hehe