Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe igraszki

Mamy ze stażem - Czyli tochę starsze dzieci

Polecane posty

dziecię spi,ja też zaraz znikam.Musze zrobić jeszcze kwiatki do czapy i zaczynam szalik:) Życzę wam dobrej nocki i do jutra 🌻

boszzzz tak mnie dzisiaj Konrad wyprowadzil z rownowagi ze az ryczalam z nerwow:O

Gość iza-1
ja też jakiś szaliczek :D dobrej nocki dziewczynki ja tak późno dopiero teraz mam chwilkę wolną a WAS nie ma nie dziwię się zaraz nowy dzień miłych snów karaluchy pod poduchy buziaczki papappapapaap do juterka papapapapapap

Dzień dobry Dziewczynki aż sie przestraszyłam że żadnej z Was nie ma , ja pije kawusię i zapraszam do wspólnego smakowania małe czarnej :) Manika 🌻 Aga :) Hb :) Jola :) Rudamaxi :) pozdrawiam Iza

hej:D melduję się Iza:) przy kawce;) cosik dzis pustawo jak na tę porę:( aga pewnie w nocy kończyła czapkę, a teraz odsypia:P

właśnie miałam telefon, przyjeżdża kuzynka z dziećmi na kawkę:O nie, żebym jej nie lubiła, ale te jej dzieciaki są potworne, wywracają dom do góry nogami, psują majki zabawki, i zaglądają w kazdą szafkę w każdy kąt już pochowałam co cenniejsze:P

hej Manika cosik pustawo i my mówię o nas jako o Izie i Manice z rzadka ze soba rozmawiamy kiedy ja mogę to Ty gdzieś znika , zobacz potraktowałam nas jako związek związek bratnich dusz to chyba ania z zielonego wzgórza .. :) Co u mojej Majusi Manika i na budowie i u Młodego nie daję juz powodów do trosk ?

Gość benita35
już więcej do was dziewczynki nie zagladam bo nie lubicie pomarańczowych.Trzymajcie sie cieplutko bo zimno Pa pa

ja wczoraj miałam lekkie tornado była koleżanka z córcią równolatka i maluchy szalały my z nimi tzn ja i przyszła szwagierka bo kolezanka jest w ciąży to my koce i bujanko w nich dzieciaki piszczały ze szczęścia , to nic że rękoma po takiej akcji ruszać nie możesz ale ta radość maluchów jest nie opisana .

Benitka nooooo cooooo Tyyyyyyyy , to zrób sie na czarno , TY kochaniutka jesteś naszą pomarańczką , takim promykiem słońca na mroźne dni :) jak ząbek ?

i masz tu babo placek nie ma ich , a ja sama taka samiusieńka .... buuuuuu nikt mnie nie kocha , proszę o uderzanie szacownymi paluszkami o klawiaturkę nooooooooo

jak ja lubię monologi , uwielbiam sie słuchać to tak poprawia mniemanie o własnej osobie . Babolce kosiane do klawiatur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Gość benita35
dzieki Izka jestes milusia(za tę pomarańczke)Ząbek nie boli ale spuchlam i wygladam jak chomik.Własnie siedze z butelka zamrożonej wody na poliku.

Gość benita35
plus wyrwania zęba to taki ze schudłam od wtorku kilo od jedzenia zimnych papek

Benitka ja tak sie dopytuję bo mnie to też czeka , zacheciłaś mnie tą strata jednego kg chyba sie skusze :P

Gość benita35
rwijmy zęby a będziemy szczuple!!!!!!

jestem, jestem:) Benita, no coś ty:D mówiąc pomarańczki, mam na mysli takie co jadem pluja i obrażają, pełno tego się szwenda po topikach:) ty jesteś swojska pomarańczka👄

Gość benita35
no wiec opatentuje bezrobotnej kasa sie przyda a i od dentystów za to jakies wplywy tez musza być.Ach rozmarzylam sie o dużej kasie.....

no po twojej relacji z zabiegu to się rozochociłam, ale tą opuchlizną mnie przeraziłaś:O, czy to normalne, że tak puchniesz? ile to już dni spuchnięta chodzisz? może tak nie powinno być? aha, miałam jeszcze spytać czy szwy są rozpuszczalne, czy trzeba iść na zdjęcie do chirurga?

Iza, podczytywałam inne topiki i wlazłam oczywiście na taki gdzie pomarańczki mało nie zjadły takiej jednej:O czemu u ludzi tyle jadu?:(

Gość benita35
tak szczerze to powiem wam czemu jestem pomarańczowa.Do czerwca nie mialam kompa i nawet nie umialam go wlaczyc.Ponieważ córa dostala go na komunie to troszke te zawilości poznałam komputerowe.Ciągle jeszcze malo umiem i wiem bo nikt mnie nie szkoli tylko sama dochodze i doczytuje różne rzeczy.Więc nie zaczerniam sie nie podaje emaila na forum nigdzie sie nie loguje bo sie na tym nie znam i boje sie wirusów i problemow z kompem bo naprawde nic nie umiem na nim robic.Wiec prosze narazie o wybaczenie ze jestem pomarańczową nowicjuszka komputerową

witajcie pozno bo pozno ale jestem,byla u lekatrza z michaskiem,robuli mu inhalacje noska i oczysczali taka rurka bleeee

Gość benita35
Napewno trudno wam uwierzyć w to ze sie nie znam na komputerze ale to najprawdziwsza prawda.Do tej pory nie byl mi do szczęścia potrzebny a teraz nie wyobrażam sobie dzionka bez kafeterii