Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe igraszki

Mamy ze stażem - Czyli tochę starsze dzieci

Polecane posty

Witam jeszcze was nie czytalam ale ja mam dzis sadny dzie:O Rano jak sie obudzilam to bylam przerazona bo moja kruszynka mala cala czerwona glowke i jakby tego bylo malo cala w krostkach Od razu ja cala ogladalam ale reszta ciala nie miala ani jednej krostki.Troche sie zalamalam bo o 9 przywiezli mi opal a troche tego bylo i czekalo mnie wrzucanie w sumie 3 ton Poszlam do lekarki ,poogladala i co sie dowiedzialam?Ze nie wie co to moze byc Kazala mala wykapac w samej wodzie i podawac wapno w syropku jak to nie bedzie schodzilo to od jutra mam ja smarowac Elokomem w plynie(a ja nie chce jej tym smarowac bo masc elocom jest na bazie sterydow )Jesli i to by nie podzialalo to mam znowu przyjsc z Malutka do lekarza.I po wizycie u lekarza wiem tyle co i przed czyli nic :O Jak wracalam od lekarza zaczepilam trzech degustatorow taniego winka i napomknelam o weglu i sie zgodzili tym sposobem pierwszy raz postawie komus jabolka:D teraz szufluja:) zmykam czytac

Gość kochana mama
No witam! Przylaczam sie do klubu.Moj Mikolaj ma juz 5 lat. :) Jestem samotna mama.

ale sie uwinelam.umylam okna [opralam fieranki jeszce odkurzyc i wypastowac podlogi.a ii zrobilam obiadek!

witam nowe kolezanki zwlaszcza samotna mame :) To jak obstawiacie czyim kolega jest Alex?:D Aga dziekuje bardzo ale mnie podnosisz na duchu takimi slowami:D dla ciebie🌼 ok lece do szuflujacych wieczorkiem wstawie nowe fotki na fotosik:)

hb co ty dzisiaj wyprawiasz????Masz wizytę teściowej czy co???

jejuu jakos mnie wzielo!sama sobie sie dziwie

rudamaxi a nie pojadlaś ty czegoś wczoraj kochana??????Bo u mnie też były takie rewelacje kiedyś po bananach a ostatnio po miodzie.Te wczorajsze pierniczki nie były może z miodem???Daj jej wapno,nie smaruj na razie elokomem,bo to faktycznie sterydy.Jak masz oilatum to rozcieńcz z wodą i umyj jej buźkę.Do smarowania polecam lipobase albo nonobase-- to to samo.Nie ma sterydów a działa cuda.

ok odkladam michaska do lozeczka i lece odkurzyc bede zaraz

ale jaja zrobilam galretke i postawilam na parapecie i cio???????zlecialy mi fack! wstawilamm nastepna ciekawe czy zastygnie,,,wiki juz ubila mi smietane

jak to ci zleciały???????????? hehehehe no nie mów,że na ziemię w dół hehehe Może komuś na głowę???

hee parapet jest pochyli i sie wysliznela misa,na szczescie nikt nie krzyczal hehe

Gość kochana mama
Dziekuje za powitania.Sciskam was kobietki i Wasze pocieszki. :) Zaraz sobie nicka zaczernie.

coś nasza Iza jakaś milcząca??Tyle roboty czy mąż filuje??:D A Maniki też nie ma.Mam nadzieję,że Maja się nie pochorowała:(

zaczernij albo i nie.Wszystko jedno.Ja tylko koniecznie musze wiedzieć imię!!!!!!!!!!Muszę!!!!!!!!!!!!!!:)

a najlepsze,że pamiętam wszystkich imione i imiona dzieci,a hb nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kojarzysz mi się nieustannie z krwią,z jakimiś wynikami krwi brrrr

moj nic hb to hania nazwisko na b

twoje imię kochana mamo.Może być zmyślone byleby jakieś było:)

to ja napisałam do ciebie Asiu ,żebyś właczyła kompa na urodzinach:DJeśli jesteś tu nowa na kafe,to się nie sugeruj tym jednym tematem.Tu mało jest fajnych dziewczyn:(Większośc to wariatki,ujadacze.Tylko czyhają ,żeby ci czyms dowalić.Takie jest moje odczucie.Ja się trzymam tego temaciku,bo tu jest mi dobrze:)

Hejka, tak,jestem tu nowa na kafe.Na urodzinach wlacze kompa.Bedzie wlaczony. :) A potem wrzuce gdzies fotki z imprezki do obejrzenia dla kafeteryjskich mamusiek. :)

aż się dziwie ,że cię na tamtym temacie nie rozszarpały.Serio.Normalnie to by ci powiedziały,że jasteś głupia,materialistka,a syn się na ciebie wypnie jak podrośnie.Takie są przeważnie opinie na tym forum.Niestety:(

Jesli chodzilo o jego urodziny,to niby co swiadczy o tym,ze jestem materialistka?Ze chce aby byl szczesliwy?Ze chce wyprawic imprezke? Wiem,ze nie kazda mama moze sobie pozwolic na wyprawienie urodzin dziecku i jeszcze jakies extra niespodzianki,ale zycze im jak najlepiej i zeby tez byly szczesliwe ze swoimi dziecmi. A co ma niby swiadczyc o tym,ze jestem glupia? I czemu moj synek mialby sie na mnie kiedys wypiac? Za to,ze mu urodziny wyprawiam?

ejjjjjjjjjjj no ja tak nie myślę.Ja tylko piszę ci co przeważnie piszą dziewczyny na kafe.

a jak nie maja już do czego się doczepić do doczepią się do błędów ort. albi onterpunkcji:)