Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hulietta

Wstydzę się iść do kosmetyczki!

Polecane posty

Gość Hulietta

Zapisalam się na dzisiaj do kosmetyzki na peeling kawitacyjny, ale sie wstydze isc, bo mam na twarzy kilka duzych strupów po rozdrapanych syfkach. A poza tym mam cerę naczynkową i się strasznie czerwienię jak ktos się przygląda mojej buzi jak nie mam makijażu. No i się boję iść. :(

Gość niewykluczone że
jak kosmetyczka zobaczy strupki, zwłaszcza, że jak piszesz, są duże,i to odradzi Ci dziś peeling, aby ich nie otwierać na nowo. Ja kiedyś poszłam na ten zabieg, a że miałam podrażnioną cerę po jakimś kremie, nie zrobiła mi peelingu tylko coś innego. A jeżeli chodzi o wstydzenie się, to się nie przejmuj, tylko zdecydowanie postaw na wizyty, bo one naprawdę pomagają skórze.

Gość Hulietta
No właśnie te strupki :( A może robiąc peeling mi je ominie? Kurdę ale się wstydzę. Najbardziej tego, że te strupki sobie sama zrobiłam, bo wycisnęłam sobie kilka syfków i rozdrapałam na centymetr. Ale wstyd :(

tez mi sie robia strupki,ale ja nie musze rozdrapywac, wystarcy wycisnac. mam tak wrazliwa skore,zekosmetyczki odmawaiaj wykonania oczyszczania:( a mam ochote na dermabrazje. pewnie tez sie nie zgodza. mozelepiej idz i sie zapytaj,czy lepiej nie przesunac wizyty.