Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larrylarri

Zapalenie Pecherza a Seks?

Polecane posty

Gość larrylarri

Bardzo czesto gdy kocham sie z moim chlopakiem nastepnego dnia dostaje zapalenia pecharza. Kochamy sie raczej rzadko wiec nie jest to przypadek. Dlaczego tak jest? Pare miesiecy temu, zanim go poznalam, robilam sobie cytologie i wszystko bylo w porzadku. Czy moze byc tak ze to on ma jakies stany zapalne i mi je roznosi?

widzisz, moj gin mowi,ze jezeli jest zakazenie drog moczowych, to bakterie na 100% sa tez w ukladzie rozrodczym. i u kobiety, i u mezczyzny. wiec oboje macie bakterie, i oboje musicie je leczyc. nie wystarczy,ze jedno sie wyleczy, bo drugie je zakazi. zrobcie badanie moczu na posiew, wyjdzie jakie to bakterie, dostaniecie od lekarza antybiotyki i do dziela.

Gość na bank on ma bakterie
ktore wywoluja stan zapalny musisz go namowic na wizyte u urologa i leczenie

Gość cirrilla
ja tez mam tez problem. z zapaleniem pecherza mecze sie od dziecinstwa, leczenie antybiotykami i innymi tabletkami. dla mnie najlepiej dziala furaginum. moj gin powiedzial mi ze aby ustrzec sie od bolu po stosunku najlepiej przed wziazc jedna tabletke furaginu i jedna po i nie powinnobolec, i co jest bardzo wazne, nie zapominiaj o higienie inymnej, koniecznie przed stosunkiem i po stosunku, ja tak robie i narazoe nie narzekam:)

zapraszam do odpowiednich tematów na poniższej www, a wiele rzeczy będzie prostszych i bezpieczniejszych.