Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMuUuk

Dziewczyny czy ja mogę być w ciązy?

Polecane posty

Gość EMuUuk

Pomozcie.. Zawsze kochalam sie z zabezpieczeniem.. ( prezerwatywy) jednak zdarzyło sie raz, ze sie skonczyly.. a bylo tak goraco ze sie namieetnie bawilismy.. (nie wiem czy mialam plodne-okres dostaje 10-go każdego miesiaca a to sie zdarzyło około 20-go) . Nie kochalismy sie ale on wlozyl kawalek panisa.. wytrysku nie mial, ale wiadomo ze nawet przed wytryskiem na penisie znajduje sie "płyn". Od 2 dni mam zgage.. okres jesli dostane to dopiero za 10dni.. mam dopiero 20 lat;( powiedzcie;(

Gość do góry do górki
jeśli wydzielina znalazła się w pochwie to zawsze jest "szansa" na ciążę. U ciebie niewielka, ale jakaś jest. Przez internet niczego nie wykluczymy. Zrób sobie test z krwi na beta HCG, bez skierowania.

ja mysle ze nie jestes w ciazy. Zanim jeszcze zaczelam brac tabletki to nasza metoda byl stosunek przerywany. Wychodzil ze mnie tuz przed wytryskiem, czyli plyn wczesniej juz we mnie byl. Trwalo tak miesiac i nie zaszlam w ciaze. Niewiem czy to od czegos zalezy ale mysle ze nie jestes.

Gość do góry do górki
miesiąc to krótko, jedna owulacja, kilka dni "ryzyka"; mogło wam się UDAĆ po prostu; gdybyście nie wpadli przez 12 miesięcy, to by było coś

Gość EMuUuk
Ehh:(( Mam nadzieje ze macie racje.. Kurcze chwila emocji. a pozniej nerwy..