Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghghg

Jestem do niczego, w zadniej pracy sobie nie radze..................!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hghghghg

nie wiem czemu taka jestem , ale nie moge sobie w zadnej pracy dac rady. w jednej jestem miesiac w innej po probie nie chca mnie przyjac... nie wiem jak ja sobie w zyciu poradze, przeciez trzeba za cos zyc... boje sie,ze skoncze jak jakas bezdomna ze swoimi lewymi rekami do pracy :( chce pracowac ale nigdzie sobie nie radze... nawet w sklepie z ciuchami mam problem- pracowalam tak troche a nawet nie nauczylam sie dobrze kasy... ciagle mialam z tym problem... boje sie :( mam 24 lata i tylko miesiac pracy wpisany w dokumenty... z czego ja bede miala emeryture... :( zostal mi ostatni 3 rok studiow, boje sie co bedzie dalej...

Gość hghghghg
ile placa ? :P

Nie takiej pracy widocznie szukasz do jakiej się nadajesz. Jak nie potrafisz się przez miesiąc nauczyć obsługi kasy fiskalnej to sory ale daruj sobie wszystko co wymaga ścisłego myślenia. Może przedszkolanką zostań (nie wiem, tak sobie strzelam...) ?

Gość hghghghg
ale ja nie jestem zbyt towarzyska, jestem osoba spokojna, cichą... nie wiem czy i do takiej pracy bym sie nadawala... a jakas inna praca ktora nie wymaga scislego myslenia, ale nie jest praca na tasmie - przeciez bede po studiach nie wypada mi :(

Gość he he
idz do pisu albo radia maryja- oni takich uwielbiaja

nie poddawaj sie, poczatki sa zawsze trudne, ja nawet nie zaczelam, caly czas szukam, napewno w końcu CIe przyjma i sprawdzisz sie nie trać wiary w siebie

Gość dziara
jedynie co mogę wpisać oficjalnie w CV to staż w ksiegowości i dwa tygodnie zapierdolu na magazynie też nigdzie nie mogę wytrzymać... rocznik 82 ale już mi bliżej do 26 lat to że jeszcze żyję to jakieś nieporozumienie

Gość pracodawczyni x6
wiesz co, nie chcę Cę krytykoać, ale u mnie osoba, która zaczyna od pytania o pensję nie ma szans.... Naprawdę nie sprawdzisz się w pracy, która Cię w żaden sposób nie pociąga i nie motywuje do poszerzania umiejętności itp - no chyba, że będzie to praca fizyczna. najlepsi pracownicy którzy o mnie przychodzą są zainteresowani pracą i jej wszlkimi aspektami, w tym także finansowym, a nie tylko kasą na koniec miesiąca

Gość hghghghgh
pijawka chce te prace, zalatw prosze i tak caly dzien siedze na kafe ;) prace najlatwoej jest znalezc w hipermarketah w sklepach spozywczych czy z odzieza, ale tam sobie nie radze... w biurach tez sobie nie radze... chcialabym sie nie przejmowac,ale nie moge, czuje te presje ze powinnam juz pracowac i sama na siebie zarabiac... a nigdzie nie chca mnie przyjac:(

Gość hghghghgh
przeciez to byl zart z tym pytaniem o place :P ale wiesz, kasa jest wazna... jezeli ktos ma wysokie wymagania powinien dobrze placic, czasy niewolnictwa sie skonczyly

Gość klepsza
o! mam to samo, i tez rocznik '82, co sie z nami dzieje?

Gość hghghghgh
jakas klatwa czy co ?

Gość gorszy niz stańczyk
dodalem topik do ulubionych :O 🖐️

Gość klepsza
Mi, to sie nie uklada nie tylko w zyciu zawodowym :(

Gość klepsza
"głowa do góry dziewczyny" i chlopaki, i chlopaki :(:(:(:(

Gość hghghghgh
tak szczerze to ktos dobrze trafil, chcialabym pracowac z dziecmi... chyba zadnego nie zgubie ;)

Gość sylwka
ja musze zaczac szukac ale sie strasznie boje, napewno trafie do jakiegos sklepu :o a ja nie chce miec kontaktu z pieniedzmi i kasa fiskalna bo sie boje ze tez sobie nie poradze

Gość hghghghgh
ja bylam wychowana pod kloszem , kazdy za mnie wszysko robil i teraz jest jak jest... a u Was jak bylo? skad te obawy ??

Gość sylwka
pracowalam w holandii i szczerze mowiac znow wolalabym tak jechac niz tu pracowac, ale teraz nie mam takiej mozliwosci. ja mam 20 lat ale musze juz szukac a tak mi sie nie chce jeszcze to zalatwianie

Gość hghghghgh
a czym sie tam zajmowalas jesli wolno zapytac ? :)

Gość sylwka
sprzatalam hotele heh, no ale tam w tydz zarobilam to co tu w miesiac :o

Gość hghghghgh
a czy bardzo ciezka jest taka praca ? myslalam zby wyjechac kiedys i tez zarabiac w podobny sposob, ale nie wiem czy dam sobie rade?

Gość sylwka
powiem Ci jakbym miala jechac to juz do innej pracy, ciezko tam bylo i wykorzystywali tez bo placili za 38 godz tygodniowo a tak naprawde czasem robilo sie 50. teraz poszukalam bym czegos innego