Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynka26

Iść z nim do łóżka czy nie???

Polecane posty

Gość Dziewczynka26

Od ponad roku strasznie podoba mi się pewiem facet.Coś mnie do niego ciągnie.Prosił już nie raz o spotkanie,ale odmawiałam.Widujemy się tylko czasem ze wspólnymi znajomymi na imprezach firmowych,czy na piwku.Nie wiem,może to tylko fascynacja,chęć przeżycia czegoś ekscytującego.Myślę o nim ciągle,tak cudownie tańczyło nam się razem.Sprawa wygląda jednak tak,że mam faceta od 3 lat i nie chcę go skrzywdzić.Nie wiem co robić.Żyć tak i marzyć o nim,czy zaryzykować i umówić sie z nim.Boję się jednak,ze to skończy się w łóżku,bo on strasznie mnie pociaga i ja jego też.A moze tak byłoby lepiej?Może wtedy zapomniałabym o nim.Ja naprawdę kocham mojego faceta.

Gość
nie możesz też traktować tamtego gościa tak przedmiotowo... jako panaceum na chwilowe znudzenie partnerem :o

Gość
ech mialam ostatnio dokladnie ten sam problem :O

Gość Dziewczynka26
No tak, a może bez chodzenia do łóżka.... może zrobiłabym mu tylko loda i sprawa rozeszłaby się "po kościach"? :-o

Gość
na drugi raz zapytaj sie nas jeszcze czy masz zrobić kupe rano czy wieczorem:o ty chyba najlepiej powinnas wiedzieć co masz zrobić! myślisz że po tych twoich wypocinach, ktoś bedzie mogł Ci pomóc??

Gość Dziewczynka26
PrzeczytałamTo prawda.Ale ten drugi strasznie mnie pociąga.Nie krytykujcie mnie tylko proszę.Nie jest mi łątwo.Sama tego nie rozumiem.

Gość 46546
"No tak, a może bez chodzenia do łóżka.... może zrobiłabym mu tylko loda i sprawa rozeszłaby się "po kościach"?" raczej w przewodzie pokarmowym

Gość Dziewczynka26
O przepraszam bardzo,ja tego powyżej nie napisałąm,ktoś tu jest żałosny.Spadaj z tego forum jak cię to nie interesuje.

Gość Dziewczynka26
Zreszta, moj facet to taka cipka :/ I tak ode mnie nie odejdzie bo sobie rady beze mnie nie da

Gość Dziewczynka26
co za suka sie za mnie podaje????Te wulgarne teksty nie są moje.Spadam stąd bo niektórzy są tu głęboko upośledzeni.

Też miałam a właściwie mam taką sytuację...do tego on ma żonę..nic między nami nie było oprócz tego że tańczyliśmy na imprezie ale było czuć w powietrzu że coś się dzieje..ostatnio spotkałam go w pubie i namawiał mnie żebym się do niego dosiadła, i nie powiem kusiło mnie bardzo, ale stuknełam się w głowę i zostałam na swoim miejscu...też Ci to radzę

Też miałam a właściwie mam taką sytuację...do tego on ma żonę..nic między nami nie było oprócz tego że tańczyliśmy na imprezie ale było czuć w powietrzu że coś się dzieje..ostatnio spotkałam go w pubie i namawiał mnie żebym się do niego dosiadła, i nie powiem kusiło mnie bardzo, ale stuknełam się w głowę i zostałam na swoim miejscu...też Ci to radzę

Gość kobiet nie mozna zrozumiec
:(

ja pierdylę.... jak czytam takie rzeczy, to wstyd mi, że jesteś tym samym gatunkiem co ja... a ja ci poradzę: idź z nim do tego łóżka, bo i tak w końcu w nim wylądujesz.... tylko nie płacz później, że miałaś kochanego faceta i cię zostawił..... sory, ale ja nie wiem gdzie się rodzą takie ogłupiałe laski...

Gość codźta chłopy na klepisko
różnimy się trochę od zwierząt tym, ze zastanawiamy się czasem i podejmujemy decyzje rozumem a nie dupą

Gość chmura dymu
Czyli tak na prawdę nie kochasz swojego faceta, bo gdyby tak było, to żadne amory z każdym innym nie przyszłyby Ci na myśl, widocznie czegoś brak Ci w Twoim związku.

Gość chmura dymu
Moja rada - NIE