Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IceTeaLemon

praca w IKEA

Polecane posty

Gość basiaasia
zawsze można spróbować tu gowork.pl/opinie_czytaj,9092 jak ja szukałam pracy to opowiedzieli mi trochę więc polecam ba

Gość gość
jak zaczynalem prace w Ikea to najwiekszy problem mialem z asortymentem a tak to bez problemowo..trafilem na sympatyczny zespol gdzie jeden drugiemu pomaga wiec to tez co innego..po 2 tygodniach juz wiedzialem co i jak - generalnie polecam :D

Gość tooorrrraa
Jestem z Ikea w Wielbarku i w sumie najwiekszy problem mialem z poznaniem calego zakladu. Wiadomo - nowe miejsce , nowi ludzie , nowe otoczenie. Na kase nie narzekam a i jest z kim pogadac na przerwie :D

Gość adam_zz
Jesli jestes mlody jak ja i chcesz gdzies zdobyc troche doswiadczenia to Ikea jest dobrym miejscem. Poszedlem do ich zakladu w Wielbarku z nastawieniem na 2,3 miesiace pracy a siedze juz 10 miesiac .

Gość jacentyjaca
@adam_zz To prawda - odkad otworzyli zaklad w Wielbarku w koncu mam stabilna robote bez stresu ze pracodawca mi nie zaplaci czy zwolni mnie zeby ciac koszty. Stawka jest dobra a i warunki rowniez. Sporo osob z okolicy u nich pracuje a nawet i dojezdzaja po 30-40 kilometrow

Gość kacperoskix
w Wielbarku jest bardzo spoko , kolega wciagnal mnie do roboty bo pracuje u nich juz 1.5 roku . Duzo pozytywnych osob poznalem a jak juz ogarnalem co gdzie i z czym to praca jest naprawde latwa ;)

Gość gość
@kacperoskix jakieś rady dla poczatkujecego ? :D od poniedzialku zaczynam tam prace i troche sie stresuje bo duzo bedzie do ogarniecia