ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 1, 2007 monotonny strasznie ten dzień, nie znoszę poniedziałków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronek987 Napisano Październik 1, 2007 rzuc sie z mostu i uwolnij nas od siebie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 1, 2007 spiżdżaj, mendo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 1, 2007 ech jak dobrze, że nie tylko u mnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 1, 2007 Ty przynajmniej na uczelni byłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 1, 2007 nie byłam . byłam z matulą towarzyszyć na kursie i cza było wstać o 6 :o i od tej 6 jestem tak zmierzła, ze kij mnie strzela :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach