Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje niebo

CZY JEST NA TYM FORUM JAKIŚ GINEKOLOG MOŻE ??

Polecane posty

Gość moje niebo

Niedługo, bo za tydzien powinnam dostac okres. Ogromnie go wyczekuje, ponieważ z moimi piersiami dzieje się coś dziwnego. Od końca poprzedniej miesiączki mam jakieś obolałe piersi i jakby bardziej czuc gruczoły. Trudo mi powiedziec czy się powiększyły czy nie, gdyż może zdarzyc się tak ze moja ocena nie bedzie obiektywna-moge bowiem przesadzac i myslec zed są wieksza nawet jesli nie są... Cjodzi o to ze nie uprawiałam z chłopakiem sexu bez zabezpieczenia. A te bolace piersi nie wiem skąd... pierwszy raz tak mam. Moze rzeczywiście są minimalnie powiekszone-nie wiem, jedno jest pewne-bolą mnie jak je delikatnie ścisne. Jestem przerażona maxymalnie i sie strasznie strsuje tymi bolącymi piersiami

Gość Dżizys
ile masz latek dziewojo? toż to zwykły PMS ci sie zaczyna (jeśli nie ciąża)

Gość Ginekolog chałupnik
no ja jestem. Akurat się zwolniliśmy z pracy z kolegami to mam sobie czas poprzeglądać głupoty na fourm :o

Gość Jak na moje oko
to możesz miec z 15 lat.....bo jesli masz wiecej a zadajesz pytania skad twój ból piersi przed miesiaczka to jestes jakas nieuświadomiona(sory za określenie):P

Gość takazakochana
jak już ci cycki urosną do tego stanu, że będziesz sobie mogła żąglować, to przestaną boleć.

Gość cyca
A jeśli jej nie urosną takie duze??????

Gość BeznadziejnaosobaGorsza
to już do końca życia cierpieć będzie katusze :) A mnie nigdy nie bolały :)... bo i nigdy nie rosły :(

Gość cyca
ja jak byłam piekna i mloda i mi rosly to tak mnie bolały ze chodzic bylo mi ciezko bo bolalo:o..teraz wszystko przeszlo wiec przechodza te dolegliwosci

Gość cyca
teraz mnie tylko czasami zaboli jak przydepnę niechcący :(

Gość moje niebo
mam 23 lata, tylko ze chodzi o to, ze zawsze bolały mnie piersi nie wiecej niz tydzien przed okresem... z teraz bolą miesiąc... i jak byscie byli uprzejmi to prosze mi nie ubizac... zreszta i tak nie biore tego do siebie.. widac nie zjarzyliscie o co mi chodzi... A chodzi o to, ze nie mialam nigdy bolącyc piersi cały miesiąc. A teraz mam, a o przezerwtywach napisalam wlasnie po to, ze nie sadze zeby to była ciąza... nawet nie chce o tym mysleć... Dlatego mnie one (piersi) zastanawiją i nie wiemjaki jest powód tego ze bolą...

Gość cyca
eeejjj ty cyca nademna nie podszywaj sie bo jak ci przydepnę to sie rozflaczysz

Gość moje niebo
Dżizys ile masz latek dziewojo? toż to zwykły PMS ci sie zaczyna (jeśli nie ciąża) a ten wspomniany PMS to chyba nie trwa miesiac, prawda. Więc prosze najpierw porzadnie i dokladnie przeczytac a pozniej cos glupiego sugerowac, ze niby 15 lat. Otoz, nie kazdy jest nie wiadomojak doswiadczony i akurat ie sądze zeby to był powód do wstydu...

Gość cyca
Moze jakies zaburzenia hormonalne zobacz jak w nastepnym miesiacu bedzie.....ja mialam tak ze mnie bolały przez pól roku straszliwie wiec poszla do ginekologa i przypisala mi kropelki i wszystko przeszlo;)co do ciazy to nawet jakby była...to myśle ze nie bedzie to rzadna tragedia:)przeciez nie jestes jakas małolata tylko dorosła kobieta i bys sobie poradziła.pozdrawiam

Gość Asia21
ciąża jak nic, miałam dokładnie tak samo. Ale głowa do góry - wychowa się. Mi się też wydawało że to koniec świata, a teraz mam kochanego sześciolatka szkraba szkodnika "nieznośnego" :)

Gość cyca
Ehh:(jak ja bym chciała tez zaliczyc wpadke....

Gość cyca
na razie to wpadam tylko na swoje cycki i sie potykam :(

Gość moje niebo
Asia 21 - nie złamauj mnie prosze... jak ciąża, jak pisalam ze zawsze uzywamy prezerwatyw... nie pękła, ani nie zsuneła sie... co o tym myśleć... nemam jakich dziwnychzachcianek ani nic innego dziwnego sie nie dzieje, tylko piersimnie bolą...

Gość cyca
Asia21--masz 21 lat i masz szescioletniego synka???????????czy moze cos mi sie pomyliło:P

Gość moje niebo
a szkraby wiem ze sa fajne, ale ja teraz mam inne rzeczy na glowie...

Gość cyca
Nie no nie wytrzymam....co za pajac sie podemna podszywa:(

Gość Asia21
tak, dlatego to była taka tragedia dla mnie wtedy. Ale było minęło :)

Gość cyca
Nie no nie wytrzymam....co za pajac sie podemna podszywa:(

Gość cyca123
A ja bym chciała zaliczyc wpadke bo chce miec dzidzie straszliwie wiec koleżanka niech sie trzyma dzielnie;)myśle ze jesli nawet to ciaza to nie bedziesz żalowac.....ale prawdopodobnie to zaburzenia hormonalne wiec spoko..

Gość kura w kurniku
moje niebo - a jestes dziewica???bo jak nie to mozesz byc w ciąłży:)

Gość a ja próbuje
i nie mogę zajść (:

Gość moje niebo
cyca 123... ale czy to możliwe ze takie zaburzenia pojawic sie moga ni stąd nie zowąd jesli wczesniej czegos takiego nie miałam... nie wiem skąd ten ból, ale on jest tylko przy doyku. Tak normalnie nie czuje tego bólu.

Gość moje niebo
DO KURY W KURNIKU... CHYBA RZECZ JASNA ZE NIE JSTEM SKOR NAISALAM ZE NIE KOCHALAM SIE BEZ ZABEZPIECZENIA NIGDY. TO WSKAZUJE NA FAKT ZE NIEJEST TO MOJ PIERWSZY RAZ, TZN NIE BYŁ. A NAWET JESLI TO NIE WIEM CO MA PIERWSZY RAZ I BYCIE DZIEWICA DO CIĄŻY...

Gość moje niebo
SORKI, ŹLE ZRUZMIALAM ZWRACAM HONOR... ALE I TAK NIE WIEM CO MA TO DZIWICTWO DO CIAZY. DZIEWICA TEZ MOZE WPASC PRZY PIERWSZYM STOSUNKU.

Gość cyca123
moje niebo - ja miałam kiedyś podobnie ze nic mi dlugi czas nie było a potem nagle mnie zaczeły piersi bolec przed okresem...to moga byc zaburzenia hormonalne bo w koncu czlowiek sie zmienia,hormony moga zacząc szalec..ja np mam cos takiego czego nigdy w zyciu nie miałam a zaczelo mi sie pojawiac około 2 lata temu a mam teraz 24 lata:mianowicie krostki takie malutkie na dekoldzie...i to też hormony zaczeły we mnie szalec..wiec moze to nic takiego ale lepiej upewnij sie co do tej ciaży bo słyszałam przypadek że komuś przez gumke"strzeliło"hehe tzn ze nie pekla niby a dziewczyna była w ciazy i nie wiadomo jakim cudem:o